היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
להודיה אסור לישון שנת צהריים, אם היא ישנה דקה אחת זה הורס לה את שנת הלילה!! שנה שעברה שהיא היתה במעון זה היה סיוט, השנה היא בצהרון וב"ה חל שיפור.. היא לא נרדמת ברגע שהראש שלה פוגש בכרית (כמו שילה) אבל זה קורה!
11 תגובות
עמוד 1
אויש גרועעעעעע. שחר לפני שנה סבל מזה גם. ממש היה קשה לו להירדם בלילה בגלל זה! והשנה? איך שהוא נכנס למיטה הוא פשוט נירדם
איזה באסה, גם עידן ככה... למה הם לא מבררים עם ההורים מראש אם הם מסכימים??? מחר תודיעי להם באופן ברור ונחרץ שאת לא מסכימה שתישן שם!!!!
איזה באסה
מעצבן מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
באמת מרתיח
אני יודעת שזה קיים גם בגן של גל, היא בעצמה סיפרה לי כמה פעמים שילד/ה X נרדם בצהרון... מסכנים, לפעמים הילדים לא מצליחים להחזיק את עצמם... אבל המינימום זה לעדכן את ההורה כשבאים לאסוף את הילד
[
אויש באמת שינת צהריים
אצלנו יש ספות כאלו שמי שעייף יושב שם לפעמים, אבל ממש בקטנה, וממש לא ישנים [email protected]
img] פייס: ortal_hori
אני מבינה למה זה מעצבן שהיא לא נרדמת וכו', אבל- זה חד פעמי. זה לא קורה כל יום. לפעמים ילדים לא מצליחים להחזיק את עצמם. מה רצית שהם יעשו? ישפכו עליה מים קרים?
זה גיל נורא בעייתי .. נדב חוזר הביתה ב- 14:00 והוא ממוטט הוא עייף , רעב, פשוט מותש (בייחוד אחרי ימים שבילו בחצר בשמש...) בגלל שאני אוספת אותו ואנחנו באים הביתה הוא באופן קבוע נרדם (לפעמים אפילו לשעתיים) זה חזק ממנו
גם אצל עידן בגן מי שעייף יכול לנוח... עידן מן הסתם לא נרדם אף פעם כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר