משרד הבריאות שינה את מדד הלחץ.. :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היום עידו הלך עם אמונה לטיפת חלב לבדיקת רופא ואחות..
    הכנתי אותו מראש לזה שהרופא הולך להיות בשוק מאמונה.

עם הודיה הגענו לרופא בגיל 10 חודשים והיא לא התיישבה ולא זחלה והוא היה בשוק ואמר לי "מהר לפיזיותרפיה!! למה חיכיתם עד עכשיו??"
    אז- זה היה מלחיץ...

גם אמונה לא זוחלת ולא מתיישבת אז הייתי בטוחה שגם היום הוא הולך לצעוק על עידו..
    ועם הכנה מוקדמת זה פחות מלחיץ!
7 תגובות
עמוד 1
  • לי יש תחושה שאחיות טיפת חלב צריכות לדעת קצת מכל דבר אבל במקום זה הן לא יודעות כלום! ותסלחי לי אבל גם רופאי התפתחות

• טוב מאוד שהורידו לחץ
  • אצלנו עדיין לא מורגש שחרור הלחץ, על אף שניצן מאד מפותחת, תמיד יש הערות וביקורות
  • אני אסביר לך למה הם לא בלחץ ... כי הפזיוטרפיסטים עמוסים בעבודה ...
    מניסיוני הדל (עם בני בכורי
  • אני גם חיכיתי זמן רב לקבל קלינאית תקשורת, אבל פיזיותרפיסטית - ארגנו לי די מהר (כשאיתמר היה בן חצי שנה בערך).

אני בדיעה שעדיף להתחיל לעבוד על דברים כמה שיותר מוקדם.

יעל, אמא של 2 אפרוחים

• כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה