ivf ושאר הירקות ?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי ניסתה, איך מתחילים?
    ממה עד מה
4 תגובות
עמוד 1
  • היי,

מציעה לך לפנות לפורום מתחתנו - פוריות.

הן יידעו להסביר לך...

בהצלחה!!!
  • הייייייייייייייייייי

את מוזמנת אלינו לפורום פוריות
    מזל טוב עלית לכיתה ב !
    חחחחח

אני גם קפצתי כיתה אחרי שהחצוצרות שלי הפסיקו לנגן
    אבל כמו שאת רואה בלי עין הרע מלח שום פלפל ושמן !

יש שמה מלא בנות שיעזרו
    [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • כמו שכבר אמרו תעבירי אלינו לפורום השכן...גם אני נמצאת בתהליך טיפולי פוריות.

אנחנו ניתן תשובות לכל מה שאנחנו יכולות...אני לא יודעת באיזה שלב בדיוק את נמצאת , אז ככה:

בדיקות פרופיל הורומנלי, צילום רחם לך במידה והבעיה אצלך, בדיקת זרע שגם הבן זוג/בעל צריכים לעבור עד שיודעים אצל מי הבעיה מחליטים על אופן הטיפול...

ישנם בעיות שניתן לפתור בהזרעות או בהפריות תלוי במידת הבעיה.

בהתאם קובעים תור למרפאת פוריות ומקבלים תוכנית טיפול הכוללת: קבלת הורמונים ועוד הורומנים, אם זה הזרעה הדרך פשוטה ואם זה IVF אז מחכים שיווצרו כמה שיותר זקיקים תוך כדי מתן טיפול הורמונלי, מבצעים מעקב זקיקים+ בדיקות דם, שאיבת ביציות והחלק הכי מרגש - החזרת עוברים.

יש הרבה כתבות על זה באינטרנט באופן מפורט יותר.

מקווה שעזרתי ותקפצי אלינו..אנחנו שכנות

בהצלחה
  • אני מצרפת לך שני מאמרים נוספים שאני מקווה כי הם עשויים לעזור, טיפולי פוריות והפריה חוץ גופית. שיהיה בהצלחה
    טיפולי פוריות
    הפריה חוץ גופית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה