היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עכשיו אני מבינה כמה כיף זה לפתוח ולעדכן פה בירידה!!!
ירדתי עוד 1.300 והפעם בשבוע! בשבועיים וחצי 2.600 ירידה.... עוד 8.600 ליעד הראשון!
אני ממש גאה בעצמי ושנכנסתי לזה חזק.... וממש לא מוותרת על ארוחות... פשוט אני שמה לעצמי בצלחת ומורידה קצת.. וזה עובד!
מה איתכן?
21 תגובות
עמוד 1
אפשר לכתוב גם עליות חחחחחחחחחח
טוב השבוע לא עליתי כלום
בטח גם עליות!
ויפה.. כמה העלת עד עכשיו? כמו שזה נראה בתמונה ששמת 3 קילו חחחחח
עדיף לא לדבר החג הזה+המצות
כל הכבוד!!!!!!
אני רק במגמת עלייה משמעותית
כל הכבוד מיכלוש
האמת לא נשקלתי הבוקר שכחתי התחלתי דיאטה ביום ראשון בינתיים הולך לי בסדר
אז תשקלי בראשון תעשי כל שבוע!
האמת שגם אני התחלתי בראשון (לפני החג) אבל נשקלתי בחמישי שבוע לאחר מכן... ומאז אני מעדיפה חמישי כי אני ביום חופשי...
שיהיה בהצלחה רבה סיוני!
בעעעעע..... מעדיפה לא לדבר. נגעלת מעצמי.
תודה ממי גם לך
נותנים לי גם תפריט מסודר שבוע הבא יש קבוצה שאני נורא רוצה ללכת אליה אבל זה בימי שלישי כשאני לומדת - אז יביאו לי משם רק את התפריטים בכל אופן יש לי תאריך יעד ראשוני עד לאמצע יוני (נסיעה לחול + חתונה של חברים) ואחכ כמובן להמשיך - אני נורא רוצה לרדת משהו כמו 25 קילו
גם אני התחלתי דיאטה
סיון חלי ממן זאת הקבוצה שאני רוצה ללכת אליה יש מישהי שאנחנו מכירים שירדה 30 קילו ב5 חודשים - זה אדיר
חחחחחחחח מיכל הלוואי בתמונה של הפייס זה באמת היה 3 קילו חחחחחח
עד עכשיו 7
אני שקלתי ביום הלידה 79.3 עכשיו אני שוקלת 63 עוד 5 קילו ליעד
אני השבוע ירדתי קילו
כל הכבוד חני! כמה ליעד?
אני השבוע לא זזתי...
76.3.
עוד 10.3 ק"ג ליעד
30 קילו ב5 חודשים?!?!?! מטורףףףף!!! אחותי הייתה אצלה פעם והורידה גם איזה 30 קילו אבל זה לקח לה שנה כמעט
יפפפפפפפפפפה מיכלי
התחלתי את ההריון במשקל 60 ק"ג
עליתי 9 קילו כל ההריון
בשבוע הראשון לאחר הלידה כבר שקלתי 56 ק"ג
הלידה היתה לפני כמעט 9 חודשים ובדיוק היום נשקלתי....... 53 ק"ג
מיכלי כל הכבוד!!!!!! את בדרך הממש ממש נכונה!
איף מבאסת! ממש חיכיתי לך חחחח.. לא נורא.. עוד יום = עוד גרמים לירידה!