מה יש לי??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי חייבת לשאול ולדעת מה קורה לי...............
    אז ככה: סיימתי גלולות בפברואר ומתחילת החודש התחלנו לעבוד על הריון,
    כבר שבועיים שאני עם כאבי בטן התכווציויות כמו לפני מחזור
    עשיתי שבוע שעבר בטיקת בטא (יומיים לפני שהייתי אמורה לקבל) ויצא שלילי הבעיה שכבר 5 ימים ההתכווצויות מתגברות, כאבי גב תחתון מטורפים, מחזור שעדיין לא הגיע וכל לילה אני מתעוררת כמה פעמים בלילה סתם, ומתקשה לחזור לישון, יש לציין שאתמול בבוקר הייתה מין הפרשה חומה מאוד מאוד בהירה שפסקה במהלך היום ורק בלילה הופיע מעט וזהו לא היה לי מאז כלום.... מה קורה פה??????????????????
6 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שכדאי שתעשי שוב בדיקת הריון ביתית, וזה גם יכול להיות תופעות שלפני מחזור שעדיין לא הסתדר אחרי גלולות
    המון בהצלחה! בשורות טובות
  • כמו שורד אמרה תעשי שוב בדיקה בהצלחה
  • בהצלחה

• תנסי לעשות בדיקה חוזרת.... הוא באמת אולי זה בגלל הגלולות לפעמיים בגלל שהפסקת את הגלולות הגוף שלך מתנקה. מקווה שבבדיקה התוצאה תיהיה חיובית

כל דרך שאין בה מכשולים , לא מובילה לשום מקום ...
  • בהצלחה
  • לי גם זה קרה... יום אחרי הביוץ התקיפו אותי במשך שבועיים רצופים כאבי מחזור בבטן.. חזקים מאוד, התכווצויות, תחושת קלקול קיבה שנמשך כל יום... כאבי גב תחתון, התעוררתי באמצע הלילה והיה קשה להירדם ואפילו היה לי פיפי כמה פעמים בשעה, הקראתי תגובות של בנות בפורום והייתי בטוחה שזהו הפעם זה זה... בגלל שלא היה לי ככה אף פעם... כמובן כמובן שלבסוף,אתמול, קיבלתי מחזור ולאחר כמה שעות הכאבים הפכו להיות כאבים חזקים יותר מכל מחזור.... אז נמאס לי לשים לב לסימנים... הכי מצחיק זה ששאלתי את חברותיי שנכנסו להריון 3 מתוך 4 אמרו שלא כאב להן כלום ולא היה שום סימן... רק איחר ואפילו שכחו שעבר המועד של המחזור כי לא הורגש כלום.ובחודש השני התחילו הסימנים... ורק חברה אחת אמרה שהקיאה והיו לה בחילות אבל זה התחיל שבוע אחרי האיחור. כך שעזבו אתכן מסימנים אני כבר מאסתי בלחפש סימנים.... ואני יודעת דבר אחד... זה יגיע בהפתעה :) בהצלחה לכולנו :)

כשיבוא ההריון הוא יבוא בהפתעה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה