אתמול הלכתי לראות גן לניצן לשנה הבאה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ממש ממש התרשמתי, אממממה, אין מקום, יש זוג תאומים שההורים שלהם בודקים אפשרות לעבור להתיישבות בצפון... וכאן הדילמה
15 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה

• גנית'וש
    שבוע הבא ממש קצר, ובכלל אם אצליח להגיע יום ראשון לקרן, אז לא נראה לי שיסתדר לי

בכל מקרה אני רוצה לנסוע לרמת גן שבוע הבא ולראות את החנות "אבנט" לקנות בדים לשמלות לבנות.

אפשר שבוע אחרי זה...
  • ברור

• שיעברו לצפון, נחמד... פסטורלי... יאללה ביי
  • הלוואי שכן יהיה מקום בסופו של דבר
  • סיוון
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • סיון
  • אני הייתי מחפשת עוד
    בהצלחה
  • מקווה שיהיה לה מקום בגן הכי טוב

• אני במקומך עוברת לצפון.....

יש עיר ממש סבבה כאן ויש כאן מלא מלא מלא גנים נהדרים עם גננות מצויינות....
    ויש גם חברה שמתגעגעת (ואפשר חוג בית אצלי? אין לי בעיה לארח ויש לי חדר לאורחים.... ואפשר גם לישון בסלון - אני אעשה כשר, אקנה כלים חדשים וכל מה שצריך.... אם את רוצה אשמור בשבילך גם מצה (פויה) וכל השאר.....)
  • הכל לטובה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• למה את מקווה שלא יעברו? מכ'פת לך?
  • רעות וצולי ממש נחמדות!!!!!!!!!!!!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה