וואי אני רותחת מעצבים!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בקצרה, כל הבוסים שלי בחו"ל והם חוזרים ביום ראשון אחרי היעדרות של שבועיים חופש. כל אחד טייל לו אי שם, ואני כמו איזה מפגרת ישבתי פה כל חול המועד וגם השבוע אני פה כל יום משמונה עד חמש.

אתמול יצאתי באמצע היום למיון, עם בצקות ועם הערכת משקל מדאיגה , והרופאים של מיון (לא הרופא הפרטי שלי!!! של מיון!!!) שלחו אותי להעמסת סוכר נוספת של 100 גר' .

שלחתי לבוסית שלי מייל , שאני רוצה להיבדק ביום ראשון (כי היום אין פה מי שיחליף אותי ואני גם מגיעה מחר לעבודה למרות שיכולתי להיות אישה נורמלית ולהוציא שלושה ימי מחלה ולדפוק פה את כולם) אז היא שולחת לי מייל בזה הנוסח:

בשום אופן לא ביום א'!!! תעשי את הבדיקות בשני בבוקר כי הבוס ואני מגיעים אחרי חפיפה ארוכה ולא יהיה מי שיטפל בדברים!!!

חוצפנית!!!
14 תגובות
עמוד 1
  • אז אל תיהי שם כמו מפגרת!!! תוציאי ימי מחלה ליום ראשון-שני-שלישי. שילמדו להעריך אותך.

חצופים!!!!!!!!

• כלבה שהיא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הי חברה שלי...

למה את שואלת אותה בכלל??
    אחרי שבועיים שהיא יושבת לה באיזו חוף עם איזה מאי טאי ועפה על העולם ובטוח לא חושבת עלייך או על חביתוש שלך או על כל דבר אחר את עוד חייבת לתת לה דין וחשבון- she wish.......

אני אומרת- תלכי ביום ראשון- זו זכותך ואת לא צריכה לבקש לצאת מתי שנוח לה... תוציאי גם איזה שבוע מחלה, בלי להגיד יותר מדיי, שוב- את לא חייבת לה דין וחשבון על כל דבר...

זה מה שאני עושה כשמעצבנים אותי פה... וזה קורה הרבה...

שבי בבית במזגן, עם רגליים למעלה, כף ביד- ובן אנד ג'ריס ביד השניה...

ת-ע-נ-ו-ג
  • אני פשוט מנסה למשוך כמה שיותר כדי שאני אוכל לקראת הסוף לקחת את כל ימי המחלה שלי. מגיעים לי 17 ימי מחלה ועוד איזה ארבעה ימי חופש, אז אני רוצה למשוך כמה שיותר וכבר בשבוע 36-7 לצאת לחופשת לידה...

מעניין אותה או לא, אני לצערי צריכה את הכסף ולא יכולה להרשות לעצמי עכשיו לעשות בלאגן פה...

אבל זה פשוט מרגיז , כי אפילו שלחתי לה במייל את המכתב שחרור ממיוון שתראה שאני לא משחקת משחקים...

לא משנה, אני בינתיים אשתוק, אבל היום אצל הרופא אני אשקול את המשך צעדי פה ואולי כבר יארגן לעצמי איזה חופש מאולתר בהמשך הדרך... ושיחפשו אותי...

• גם אני חושבת שאת צריכה קודם כל לדאוג לעצמך ולעמוד על שלך, זכותך להוציא גם ימי מחלה בלי להתחשבן עם אף אחד...
    זה מה שאני הייתי עושה וחוסכת מעצמי את העצבים - זה לא מועיל לא לך ולא לעובר...
  • אני לא מבינה בזה אבל אם אני זוכרת נכון- לא משלמים שכר מלא על יום מחלה, לא?
    תבדקי את זה.
    אם זה נכון, זאת יכולה להיות טעות להשתמש בכל ימי המחלה בחודש שנכנס לממוצע של דמי הלידה שלך. את צריכה לשאוף למשכורת כמה שיותר גבוהה בחודשים האלה.

מיכל

• חצופיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
    [/url
  • הבנות פה חותמות את הדיון.....

אין מה להגיד- צאי לבדיקות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ממש חוסר התחשבות מצידה
  • המזל היחיד שלי הוא שהיא מספיק סתומה כדי לאסור עלי לצאת לבדיקה במייל...
    בינתיים אני אשתוק, כי כמו שמיכל אמרה, אני צריכה לשאוף שהמשכורת שלי תהיה גבוהה לקראת מענק הלידה, אבל אם היא תחליט להתנהג שלא בהתאם, המייל הזה ידיע לידיים שהוא צריך להגיע אליהם.

• חמודה שייקפצוווווווווווו לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אל תלכי ביום ראשון השתגעת!?!??!?!? תלכי לבדיקות ואז תקחי חופש מחלה לכמה ימים לנוח איזו חוצפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תקשיבי את חייבת לא ללכת לעבודה ביום ראשון אל תתני לחוצפנים האלה לשלוט בך!!!!!!!!!!!! איזה עלובים!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה