אוףףףף אני מרגישה כזאת מטומטמת!! צריכה עידוד :-((( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשיתי סדר בארונות של הילדים ואמרתי איזה כייף יש לי הכל משנה שעברה לקיץ איתי עדיין מידה 6 כמו שנה שעברה ונועה בסוף עונה קניתי לה מלאאא בגדים במידה 4 הכל היה בשקיות בארון אז הוצאתי כדי למיין ולכבס..
    קיבלתי תלושים מהעבודה לחג וקניתי השלמות לילדים וחמתי קנתה להם עוד כמה חליפות ממש יפות ליציאה ולא הייתה מאושרת ממני 
    הכנסתי את הכל למכונה ב-2 מכונות ושכחתי למיין צבעים והבגדים נהרסו לי

20 תגובות
עמוד 1
  • אולי תשלחי למכבסה , אולי להם יהיה פתרון טוב
  • וואייייייייי איזה בעסהההההה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אוי, זה מעצבן, גם אם ניסית הכל, יש לי פטנט שאצלי כמעט תמיד עובד, שופכים על הכתם סנו אוקסיג'ן ומעל אבקת רן (קונים בסופר, של בדין) משאירים כל הלילה ומכבסים, אם זה לא עובד אצלי אז כנראה שהבגד אבוד.
    רותי
  • מבאס אבל זה רק בגדים....
  • אוי
  • רותי שמים בתוך מים או משאירים ככה??

• גם לי זה קרה לפני שנה, לבגדים שלנו דווקא
  • סליחה, סבון כלים "פרי"
  • באמת באסה מקווה שתצליחי להציל משהו

• באסה.... אבל כפרה.... אין טעם לאכול את הלב
  • לא נורא..כפרת עוונות..
    הלוואי שלפחות תצליחי להציל משהו מהבגדים
  • אין מילה אחרת חוץ מבאסה....
  • וואי איזה מבאס ....
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר

• באסה

• אני אבוא לתת לך חיבוק אמיתי
  • וואי איזה מבאס
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• הכי מבאס בעולם
  • בנות, אפרופו כתמים......אם נשפך על בגד שמן תשימו סבון כלים של פרי איזה שעתיים ולכבס- עושה פלאים! כתם נעלם כלא היה!!! אני הצלתי ככה את המכנסיים שלי!
    ולך נטלי, באמת אין מה להיצטער, מאמי זה רק בגד, העיקר שילדים בריאים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה