אמצעי מניעה לפני שמתחילים גלולות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז נגמר לי הדימום של אחרי הלידה, מקווה, ובעוד שבוע אני אוכל סוף סוף לטבול ב"ה, אבל רק בעוד שבוע וחצי יש לי תור לרופא ואני אבקש ממנו מרשם לסרזט, אז מה עושים עד אז?
    אף פעם לא ניסיתי נרות, אני יודעת שזה מוציא מהספונטניות אבל הפעם זה לא יהיה יחסים ספונטניים כי זה אחרי המקווה, (וקונדום לא בא בחשבון מסיבה הלכתית), אז זה פחות בעיה, צריך מרשם?
    רותי
5 תגובות
עמוד 1
  • אני מצטרפת לשאלה לגבי הנרות
  • למה לא להתחיל לקחת מעכשיו סרזט
    צריךלפחות שבוע לפני כדי להיות מוגנת
    אפשר גם מרשם מרופא משפחה אם בעבר לקחת סרזט
    ונירות לא הכי נעים אבל לפעם או פעמיים זה בסדר

[center]
  • אה ויכול להיות שתתחילי לקחת סרזט יהיו דימומים
    לכן אחרי הלידה השניה למדתי והתחלתי לקחת שבועיים שלוש
    אחרי הלידה ואז טבלתי והגוף התרגל לכדורים
  • בפעמיים הקודמות שלקחתי לא עשו לי בכלל דימום טפו טפו טפו, ואני כל פעם אומרת לעצמי שאני אלך מוקדם לקחת מרשם ובסוף לא עושה את זה, הרופא שלי אמר לי שהגלולות מתחילות להשפיע כיומיים אחרי שמתחילים לקחת (ושמעתי שגם לוקח שבועיים) בינתיים זה עבד בפעמיים.

מקסימום נלך על זה בלי כלום פעם אחת, נתפלל ונעמיד פנים שהנקה זה אמצעי מניעה מעולה
  • אני נקלטתי להריון השני עם אורי שלי עם נרות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה