הרבה זמן לא שפכתי... אפשר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עברו כמעט 7 חודשים ושום דבר לא השתנה. הלב קרוע, העיניים דומעות והנפש פצועה.

מתפקדת כרגיל, עובדת, מבלה אבל שום דבר לא כשהיה.

הלב נצבט עם כל הריון חדש שמתגלה בסביבתי, השמחה מהולה בעצב וכן, גם קצת קנאה. עוד תינוק נולד, בריא, שמנמן ויפה ורק לי אין. אני מעמיסה את עצמי בעבודה ובפרויקטים כדי לא לשקוע בדיכאון יותר מדי.
    עוד תינוק מתאשפז בגלל שהתעללו בו/ הזניחו אותו והלב זועקקק לממממהההה???? למה להם יש ולי אין????

אני מבולבלת כי מצד אחד אני רוצה הריון נוסף אבל מצד שני אני מרגישה שאולי הגוף שלי חלש (וגדול) מדי.

לפעמים אני מרגישה שאין לי כוחות, או רצון לתפקד כרגיל אבל אוספת את עצמי כי העולם ממשיך להתנהל כרגיל (איך לעזאזל?????) והחיים ממשיכים.

לא כתבתי פה הרבה זמן על הנושא ויש לי המון עומס שפשוט מכביד ומכביד ומכביד..... הייתי חייבת לשחרר קצת לחץ.
39 תגובות
עמוד 1

• מאמי

• תודה רבה יסמינוש ואנגל....

שמי שמרית בת שרונה. תודה רבה!
  • אני אתפלל עליך בהדלקת נרות של שבת

• האמת שאני לא יודעת מה אפשר להגיד.. אין שום דבר שאני מרגישה שיוכל לעזור, ואני גם לא מתארת לי מה עובר עליך. אבל תדעי שאני חושבת עליך המון, לא רק בהקשר דל מה שקרה אלא בכלל.. חבל לי שאנחנו רחוקות אחת מהשניה פיזית.

אני מאחלת רק רק טוב ומחזקת אותך ואוהבת המון
  • האמת שאני לא יודעת מה אפשר להגיד.. אין שום דבר שאני מרגישה שיוכל לעזור, ואני גם לא מתארת לי מה עובר עליך. אבל תדעי שאני חושבת עליך המון, לא רק בהקשר דל מה שקרה אלא בכלל.. חבל לי שאנחנו רחוקות אחת מהשניה פיזית.

אני מאחלת רק רק טוב ומחזקת אותך ואוהבת המון

• תודה יפות שלי!

טלטול, הצלחת להצחיק אותי!

• האמת שקל להזדהות עם הכאב שלך, את בחורה מדהימה ואין מישהי שמגיע לה להיות אמא יותר ממך, אני כולי תקווה שה׳ מכוון אותנו בדרכים שונות כדי להגיע אל האושר, למרות שלעיתים זה נראה אחרת. אני בטןחה שתקבלי את הפיצוי שלך כמה שיותר מהר, והכאב שבתוכך ידעך.
    אין לי הסבר הגיוני למה יש הורים חרא שמתעללים באוצרות שלהם, ולעולם לא אבין את זה. יש אנשים שאין להם ומתחננים לילד, ויש כאלה שהכל בא להם בקלות ולא מעריכים כלום

• יפה שלי

• מאמי אני מתפללת בשבילך שתקלטי להריון תקין וארוך

• רופא הנשים שלי אמר כבר מזמן שאפשר אבל אחרי ההפלה פחדנו....
  • בטח שאפשר לשפוך!
    ואנחנו כאן ואוהבות אותך מאד! - אני יותר!

אין הרבה מה להגיד... יפה שלי
    חוץ מ, תיהיי חזקה,, תפרקי מידי פעם ותבכי,
    לא, אי אפשר להתנהג כרגיל ולשכוח
    זה תמיד יהיה מי שאת וילווה אותך לצערנו

נתפלל להריון קרוב מאד ותקין ל 42 שבועות!

• ב"ה

אויש מאמי אני פשוט בוכה איתך...................
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

• ]

• איפה את גרה? אולי תרצי להצטרף להפרשת חלה? זה ברחובות, אני בטוחה שקרן תשמח
    אגב, היא עושה את ההפרשת חלה כסגולה להיקלט להריון
    הלוואי שאת והיא תיקלטו וכל מי שרוצה

• שים, שחררי חופשי אנחנו כולנו כאן אוהבים אותך המון.
    כולנו כאן מחזיקים ממך, אין הרבה כמוך.
    הפצע שלך, לצערי, אף פעם לא יגליד, אבל עם הזמן תלמדי איך להתמודד איתו.
    ואולי צווחני קטן ומהמם כמוך יוכל לעזור לך להתמודד עם הפצע.
    צווחני לא יהיה במקום ארבל המדהימה, הוא/היא יהיו אח/ות קטן לארבל.
    התמונה שלה לא יוצאת לי מהראש, איזה עיניים, איזה מבט. כמה שהעולם הפסיד!
  • איזו תמונה?

• האמת אפילו א מדיימנת תתחושה הזאת אי אפשר לעזור במילים
    אבל דבר אחד למדתי בחיים
    הזמן מרפא את הכל
    ואת תראי שבעזרת ה תקלטי מהר
    ככשלא תחשבי זה יבוא לך בקלות

בכל אופן מלא

• אהובה שלי, מדהימה שלי
    האישה שהייתה לצידי בתקופה השחורה שעברתי
    תמכה בי, חיבקה מרחוק ותמיד התעניינה והרימה.

אני לא יודעת מה לומר, הכאב שלך באמת נכנס לי ללב ואני חושבת עלייך המון
    הלוואי שהקב"ה יגמול לך על כל החסד שעשית איתי
    אני יודעת שתקבלי על כך את חלקך!
    אני מאחלת שזה יקרה מהר ותזכרי לאושר שיפצה על כל הדמעות שהזלת אהובתי

את יודעת ככמממה אני אוהבת אותך!!!

• מאמוש...
    הלב שלי איתך.... אני רוצה לחזק ולשלוח נשיקות ומלא מלא מלאאאאאאא חיבוקים דבר ראשון אבל בובי אם תעמיסי על עצמך הרבה מידי את עלולה לקרוס.. הריון יהיה בעזרת השם בריא עגול ותקין!!!
    מחזיקה אצבעות גם ברגליים

• היי מותק מה יש להגיד אחרי מילים כאלו??......

קבלי המון
  • זהו עכשיו תורך- הלוואי ותכנסי להיריון בניסיון הראשון מעכשיו- אני לא דתייה אבל בתוך תוכי מתפללת בעבורך ומאחלת לך בלב שלם להיות אמא בקרוב- אמן ואמן.
    תהיי חזקה - הפחד והעצב עשויים להפריע לקליטת ההיריון. נסי לנפוש ולעשותדברים משמחים כדי להסיט עצמך כמה שיותר מהעצב וזה יאפשר לך לקבל את הדבר המיוחלמכל- היריון שלם שבסופו לידת ילד בריא ואפילו תאומים- אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

• אהובה,

את יודעת שאני לא נמצאת בפורום הרבה זמן אבל ברגע שאני רואה הודעה ממך אני לא יכולה שלא להיכנס ולהגיב.

לפני הכל אומר שמאוד התגעגעתי אליך
  • מאמוש אין לי הרבה מה להגיד, אני כואבת את כאבך ומבינה את הרצון שלך כבר לחבוק תינוק משל עצמך. אני גם מאוד מבינה את הכאב שלך כשאת שומעת על עוד מישהי שנכנסה להריון או ילדה...

אני מאחלת לך ילדים בריאים ויפים כמוך, עם אף מהמם כמו שלך ומקווה שתלמדי להתמודד עם הכאב ולחיות איתו.

תמשיכי להיות חזקה והשראה לכולנו. נשיקות

• תאמת אני קצת מזדהה עם התחושה שלך, כי אנחנו חיכינו 3 שנים, לאחר שעברתי הפלה טבעית בשבוע מאוד מוקדם פעם ראשונה הריון ראשון.
    אני ככ מבינה מה זה לראות נשים אחרות נכנסות להריון ויולדות, זה הדבר הכי צובת שיש....

אבל באמת שתהיי חזקה, זה פשוט יבוא לבד פתאום!!!
  • כמה שזה קשה וכואב מחדש...
    ובטח בטח ובטח שאת יכולה לשפוך וגם רצוי מידי פעם, כי זה ההמקום...
    שולחת לך הרבה חיבוקים

[center]
  • כל פעם שאני רואה הודעה ממך אני חייבת להכנס
    לא סתם הנייק שלך הוא סמיילי את תמיד אופטימית ומחזקת את כולם
    אני לא יכולה לדמיין (ומקווה שלעולם לא אוכל) את הכאב שלך
    אני מאחלת לך מכל הלב שתקלטי להיריון ותוכלי לנסות לחיים נורמלים במידת האפשר
    אני מקווה שארבל הנסיכה מכינה לה אח/ות שם למעלה ורק בגלל שהוא היא הולכים לצאת כל כך מדהימים הם מתעכבים

נשיקות

• מאמי שולחת לך המון המון המון

• ממי שלי, כבר אמרנו והסכמנו כולנו, זה בסדר להישבר מדי פעם, זה בסדר להיזכר, זה בסדר לכעוס - ואת יודעת מה גם קנאה זה טבעי ברור ובריא.

והעיקר שמחר בבוקר את קמה בן אדם חדש, עומדת על הרגליים ושמה לי שיר יפה ושמח

• מאמי

• שמרית קודם כל - התגעגענו אלייך

• נשמה בשורות טובות בע"זה בקרוב ממש!!!!!!!!!!!!!!!
    יום א-וב' ראש חודש אייר=אני ה' רופאך
  • http://www.youtube.com/watch?v=WFGfTnrVTT0

זה יבוא בוודאות,זאת האמונה שלי, את צעירה,בריאה,ולדנית,נקלטת טיבעי ברוך-השם. הרשימה של ה"יש" מאוד מעודדת לקליטה מהירה ומיידית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה