צילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולכן לא הייתי פה הרבה זמן.
    אני צריכה לעשות צילום רחם. זה כואב.? איך זה מתבצע? אשמח לקבל מענה מנשים שעברו צילום רחם. אני קצת הרבה חוששת
12 תגובות
עמוד 1
  • אז ככה אני לפני צילום רחם עושה ביום שני לפי מה שהבנות פה מספרות זה מעט לא נעים כמו כאבי. ווסת אני יודעת שבהנחה ואין הדבקויות או חסימות הכאב סביר ניתן לקחת משכחי כאבים חצי שעה לפני מה שעושים זה מחדירים חומר ניגוד = יוד לרחם ומצלמים ברנטגן ככה בודקים מעבר תקין של החומר ברחם ובחצוצרות בהנחה וישנה חסימה קלה ניתן לעשות באותו רגע צינטור לחצו רות וזהו יש צורך בבדיקת בטא יומיים לפני הצילום והוא צריך להתבצע עד ארבע עשרה יום מיום קבלת הווסת ולא בדימום זא מהיום השביעי בערך עד היום הארבע עשרה
    וכן עשיתי בדיקה מעמיקה על הנושא לפני הצילום חחחחח
    יום שלישי אני יעדכן בע״ה איך עבר
    בהצלחה לנו
  • היי, אני עשיתי לפני כמה שנים
    השד לא כל כך נורא
    הבדיקה עצמה לא נעימה
    אבל לא ממש כואב
    אחרי זה יכולים להיות כאבים כמו כאבי מחזור וזהו. עובר.
    שיהיה בהצלחה!!!!!
  • היי,
    אני גם עברתי צילום רחם לפני כשנה...
    הבדיקה באמת לא נעימה אבל לפחות היא מהירה והתוצאות מתקבלות במקום...
    יש שמועה שאחרי צילום רחם משהו מם נפתח ולא מעט בנות נקלטות...
    אז שיהיה בהצלחה ושיעבור בקלות
  • היי, גם אני עשיתי לפני כשנה והאמת שהשד לא נורא (ואני ממש פחדנית), הבדיקה לוקחת 2 דקות בלבד ובהזרקת החומר מרגישים כאבי מחזור לא נעימים וזהו! עובר ממש מהר.. לקחתי טיפות רסקיו לפני ואופטלגין נוזלי.
    בהצלחה!!!
  • היי,

לא עשיתי אז אני לא יודעת...אבל מי ממה ששמעתי מאלה שכן עברו שלרוב יש כאבים כמו של כאבי מחזור...

בהצלחה!!!

• כמו שהבנות ענו,
    גם אי עשיתי.. אני לא אשקר, לי זה כאב אבל זה ממש לדקה וזה עובר..
    תנשמי עמוק ותחשבי על תינוקות שמנמנים... חח
    יש בנות שלא כאב להן בכלל זה אינדיבידואלי..

בהצלחה
  • אני עשיתי במהלך ניתוח ובגלל שהייתי תחת הרדמה לא יודעת מה התחושות אבל ממה שהבנתי זה שאם יש חסימה זה טיפה כואב ואם לא אז זה עובר די חלק עם כאבי מחזור קלים.... שיהיה בהצלחה ומי יתן ואחרי הבדיקה תקלטו מייד!!!!
  • היי ני אחרי צילום הרחם השד ממש לא נורא כמו התחלה של כאבי ווסת ואפילו פחות הרופא היה מדהים ממליצה לך לעשות אצל טונגרייך דניאל הנא פשוט מעולה הרגשתי כמו בפרטי אגב הייתה לי חסימה שנפתחה על ידי צינטור במעמד הבדיקה וגם זה לא כאב
    בהצלחה

• כינרת עשית בקופת חולים? את חסימה פותחים על המקום?
  • היי מרגו את הבדיקה עשיתי דרך קופת חולים כללית בבית חולים השרון בפתח תקווה במהלך הבדיקה גילו חסימה בחצוצרה אחת בצד הקרוב לרחם ובאותו מעמד נעשה צינתור ושטיפה של החצוצרה (החסימה היא עקב הריון חוץ רחמי שהיה לי לפני כשנה )
    כאמור כמו כאבי ווסת עמומים ממש זניח (האמנם יש לי סף כאב גבוה ) לעומת מה שחשבתי שיהיה למען גילוי נאות היו לי מעט כאבים כמה שעות לאחר מכן נחתי עכשיו יותר טוב קצת כואב או יותר נכון צורב בנרתיק אבל זה הגיוני לאחר הבדיקה !!! בקיצור השד לא כזה נורא !
  • טוב תודה לך ,ובשורות טובות.
  • אני עשיתי וזה ממש לא כאב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה