נחיצות הלול... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!

שאלה לי אליכן לגבי הלול. האם זה כל כך נחוץ? נועה אובת לשחק במיטה שלה ועוד מעט אפשר יהיה כבר לשים אותה על השטיח כשהיה כבר יותר חם אז האם אני חייבת לול?

המטפלת שלי שיגעה אותי כבר שהיא צריכה לול כדי להשכיב את נועה לישון (היא מרדימה על הידיים וגם אנחנו ואז שמים במיטה).

מצד אחד אני חושבת שככה אולי נועה תלמד להירדם שלא על הידיים ומצד שני זה מפחיד אותי שהיא כל הזמן תהיה שם והמטפלת לא ממש תשחק איתה...

לא יודעת מה לעשות.

אודה לעיצותיכן
8 תגובות
עמוד 1
  • לנו יש לול כי הוא נוח מהבחינה שהלול בסלון והוא יכול לישון לידי בזמן שאני מתעסקת בדברים אחרים.
    אצלי הלול הוא רק כדי לישון ולא למשחק, ברגע שהם גדלים והם מתחילים לזוז ולזחול הלול כבר לא שווה כלום, כי אז זה הופך לכלא!

אני קניתי את הלול רק אחרי שיונתן נולד כי ליאל הייתה בת שנה וחצי ולא רציתי שהיא תטפס עליו, אם ליאל בכלל לא היה לנו לול.
    רותי
  • מאמי כמה התגעגעתי אליך!!!

• היי מאמוש

• הסיבה היחידה שיש לי לול זה כי יש לי כלבה מפלצתית (45 קילו של כלב) שעדיין גורה והיא בהמה, אני מפחדת שלא תדרוך על אמילי ובגלל זה יש לי לול.
    עכשיו אני שמה אותה בלול רק אם אני הולכת לשירותים או צריכה לצאת מהחדר לכמה דקות ולא יכולה להשגיח עליה, בלול היא מוגנת.
    אחרת היא על השטיח
    עם אוריקי לא היה לול בכלל, הוא גדל אצלי על השטיח (ליתר הדיוק על כלבה, לא הגורה המלפצתית יש לי עוד כלבה בוגרת)
  • אף פעם לא היה לי לול ולא הרגשתי צורך.
    כשיש 2 קומות בבית, במהלך היום באמת יותר נוח כשיש לול בקומה התחתונה ואפשר להשכיב לישון, אבל אצלי הבית כולו בקומה אחת, אז אני לא מבינה בשביל מה.
    מיכל

• אני מבינה אותך! עם האיטואציות..

אני אישית הייתי המטפלת של נעמה וזה היה תענוג לול: כשהייתי מתארגנת ליציאה בבוקר,הולכת לשירותים,מגיע דוור וכו'..

אבל,ייתכן ומטפלת תשאיר בלול למישחק יתר על המידה..
    כדי לבדוק זאת,היום אני מבינה דקויות (בע"ה עם הילד-הבא) ומייד הייתי רוצה לראות רצף-מוטורי,האם ישנה התקדמות או שלא.

גם את תוכלי להבחין בזאת ואף להדגיש למטפלת,עד כמה חשובה לך התנועתיות ולהראות לה טבלה של התפתחות,מה מצופה,כדי שלא-תמרח אותך.

• תודה אהובות!

מינה מותק גם אני התגעגעתי מאוד ומשתדלת להיכנס כשאני יכולה
  • אני קניתי ואני ממש מבסוטה .. ובן משחק שם מלא
    ונרדם בצהריים שם מלא
    קיצר כדי
    והתלבטתי עם לקנות מעץ או פלסטיק
    בסוף קניתי מעץ וזה להיט ............ מצאתי ממש זול ב480 שחחדש מחנות באשדוד..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה