לא יודעת מה לעשות עם השינה הזאת!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אין לא משתפר הקטע הזה ואני כבר באמתתת עוד רגע מרימה ידיים!!
    למי שלא יודעת על מה מדובר - הילד שלי פשוט לא נרדם!!!!!!לא נרדםםםם לא נרדם ושוב לא נרדם! אני כל כך מתוסכלת אתן לא מבינות

14 תגובות
עמוד 1
  • אהובה שלי קודם כל תנשמי עמוק, את האמא הכי מדהימה בעולם ולכל ילד יש את הקשיים שלו
    שולחת לך חיבוקים חזקים

• שירשור אני הכי אוהבת אותך שיש
    תודה שאת מתעניינת מאמי
    אפילו סתם להוציא את זה זה מקל איפשהו..
    הוא כבר חודשיים ככה בערך
    ואני לא מתלוננת הרבה על הנושא כי אמא שלי ובעלי עוזרים לי המון אז אני לא תמיד מרגישה את זה כל כך חזק
    הבעיה היא שגם במהלך היום כשהוא ער הוא לא מוכן לרדת לי מהידיים..
    אשכרה עוברות לי בראש מחשבות של "אוףף מתי הוא יילך לישון כבר" מחשבות שלא צריכות להיות, רק בגלל שהמצב הזה כל כך מקשה על שנינו

• ברור שזה עוזר לפרוק אהובתי, בשביל זה אנחנו פה

• מאמי

• איזו מקסימה את יפה שלי!
    יש לו שתי שיניים גדולות למטה ומלא "ביצבוצים" קטנים במלא מלא מקומות בפה
    אני מתפללת לה' שזה שיניים לפחות נדע שיש סיבה ושהוא לא סתם ככה

• מיטלי

• ממי גם אצלי לא קל{בלשון המעטה}
    אבל אני מנחמת את עצמי ששי-אל עוד קצת תגדל והכל ישתפר ונההיה אחרי
    ולבנתיים קבלי מלא
  • מאמי תאמיני לי שאני מאוד מבינה אותך!!

• כדאי לנסות לבנות שגרת שינה קבועה עם טקס
    בחדר שלו, בחושך כמו בלילה..
  • אני כל כך מבינה !!!! קודם כל קבלי
    הקטן שלי בן 4.5 חודשים ועברנו תקופה דומה וכל מי שהתייעצתי איתו (וזה בערך כל מי שפגשתי, כולל הטכנאי של הכבלים) אמר שאין מה לעשות, זה הטמפרמנט של הילד, כנראה גזים ואפילו שיניים בגיל מוקדם ובקיצור - זה מה יש ! טיפת חלב, הרופאה, יועצות שינה ומי לא ? כולם המליצו על טקס שינה וכל השאר. וכמובן שניסיתי הכל.
    העוזרת של חברה שלי זרקה לה שכדאי לי להפסיק לאכול מוצרי חלב (אני מניקה) ואחרי 4 ימים הילד הסתדר לגמרי ! מסתבר שהוא רגיש לחלב. בקיצור, עצתי לך - אל תוותרי. את מתארת מצב לא תקין ואת צריכה לברר למה. אם הוא היה רגוע אז כנראה שהוא לא זקוק לשינה, אבל את אומרת שהוא סובל. אמרת גם שהוא מושך באוזניים ומכה על הראש, אולי מפריע לו שם משהו ? שיתפת הרופא ?
  • בנות אני אגיד לכן למה אני כל כך מיואשת
    אני כל כך מקפידה על שגרת הערב ועושה בדיוק לפי הספר
    ממש ממש ככה
    אפילו רבה עם המשפחה בשביל לא לשבור את השגרה שלו אבל הוא ממשיך ככה..

יכול להיות באמת שזה האופי שלו? שהוא נהיה עייף ולא מסוגל לישון<?

• אמרתי לך כדאי לך לקחת אותו למכון שינה.. שם יבדקו לעומק מה מציק לו בזמן השינה..

• הנושא כואב ומובן ותראי לכמה בנות!!!
    זה סיוט אין מה לומר... זהאחד הדברים הקשים בלהיות אמא לדעתי...

ומי שלא עובר את זה באמת לא מבין.... וכולם אומרים טקס שינה טקס שינה.. יאאאלללהההה זה לא זה!!!!!

בכל אופן אצלי הדבר סתדר ברגע שהיא למדה להכניס לבד את המוצץ אז אני מפזרת לה כמה.
    עכשיו היא שוב חזרה להתעורר כי היא די חולה ( הקאות ושלשלולים) מקווה שזה יחלוף ויחזור לנורמל...

את חייבת לשנות את ההרגל של הטיול!
    והוא יבכה... ואת גם תבכי בלב
    אבל את צריכה להיות חזקה!!!!!
    אל תפספסי את החלון הזדמנויות של השינה.
    מגלגל עיניים או מפהק - זהו.....
    להחשיך טיפה לומר לו בלחש שהוא הולך לנוח
    שימי על המיטה דלו עם מוצץ ותטפחי עח הגב/ טוסיק וכמובן תאמרי ששששששש.. חוזר על עצמו...
    אם הוא מרים את הראש - תאמרי שעכשיו הולכים לנוח ותורידי בעדינות (!!!)
    את חייבת להיות עקבית בנושא....
    זה קשה מאדדדדדדד אבל משתלם!!!

• מאמ י שלי לכל ילד יש את הקשיים שלו ואין ספק שזה מגיע עם המון תסכול
    תנסי להתייעץ בפורום שינה אולי זה יעזור הלוואי והייתה לי דרך לעזור

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה