הי בנות שיתוף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הי בננות

11 תגובות
עמוד 1
  • את אמא למופת
  • מאמו'ש את האמא הכי טובה שיש

• מיטלוש אני איתך

• א. זה מעולה

• אני אענה לך ב'2 כובעים'... כובע אחד של אמא רגילה כמוך שהבת שלה בת חצי שנה ולא מתהפכת, ואני אגיד לך לעזוב את הילדה בשקט ושזה יקרה בזמנה של תמר ובסוף היא תהיה כמו כולם ואך יותר.

הכובע השני הוא כובע מקצועי של מדריכה להתפתחות תינוקות, שתגיד לך שלא לשבת בגיל שנה זה אכן עיכוב קטן ובעזרת גילוי הסיבה ותרגול אפשר לקדם את תמרי מאוד.
    אם תרצי, יש את המרכז שלמדתי בו, בת'א ואני יכולה לארגן לך אבחון פרטי עם מדריכה בעלת ניסיון של שנים, וכל זה בחינם, בתנאי שלא אכפת לך שבאבחון יצפה קורס של מדריכות לעתיד
  • תודה בנות

• קודם כל את אמא מעולה שתופסת דברים בזמן. אמנם בגיל כזה רוב הילדים כבר יושבים אבל זה לא עיכוב משמעותי. ואני גם חושבת שפיזיוטרםיה לא תזיק, רק תעודד אתה להדביק את הפער.

• מאמוש,
    למרות שאני בטוחה שחתיכי צודק

• כל הכבוד על ההבנה, הפנייה לעזרה והרצון לעזור לילדה
    מעריכה את זה מאד ואת זה אומרת לך מבחינה מקצועית
  • אמנם אין לי נסיון מקצועי בעניין
    אבל בתור אמא אני יכולה לומר לך שעשית את הצעד הנכון ביותר עבורך ועבור תמרי!!!!
    כי גם אם בסופו של דבר הכל תקין לא יגרם שום נזק מכמה פגישות בפיזיוטרפיה, ההפך זה רק מחזק ומפתח

• את אמא נהדרת..
    אין מה לעשות - גברים לא לחוצים כמונו , לא יעזור.
    ואני מסכימה עם ההחלטה שלך.. אמנם ההתפתחות תקינה אבל פיזיו אף פעם לא הזיקה....

בהצלחה בשינה של תמרי בחדר החדש שלה!
    שיהיה לילה שקט ושלו!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה