שיתוף על חברה מעצבנת!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פעם היתה לי חברה ממש טובה, כל היום היינו בטלפון, נפגשות זוגות ( עם הבעלים) יוצאים, מבלים הכל טוב ויפה עד כאן.
    כל המהפך קרה כשילדתי, היא התעקשה להמשיך בשגרת חיים שלנו למרות שהסטטוס שלנו קצת השתנה, הייתי יותר עייפה, פחות ספונטנית- בקיצור אמא טריה.
    לאחרי כמה חודשים שרזוש התחילה להתאזן עם שעות שינה ברורות, ואחרי שהתרגלתי לכל נושא האימהות- מאוד רציתי לחזור לימים של פעם שהיינו יושבים אחד אצל השני, מדברות בטלפון וכו... אבל אז היא התרחקה ממני, וכאילו ( ככה אני מרגישה, בעלי ממש לא חושב כמוני) כהחברה הזאת קצת תפסה עליי תחת כי היא עובדת ואני לא.. אני לא עובדת מתוך בחירה מטומטמת

7 תגובות
עמוד 1
  • רק שמור אותי מאוהבי ומשונאי אשמר בעצמי שימי עליה ז*****************

• אנשים שממרמרים אותך-להתרחק
    לא טוב לך ולא לתינוקת.
    גם אם היא "חברה ממש טובה"
    חברות טובות צריכות לשמוח גם כשטוב ולא רק כשרע.
    כי כשרע כולם יודעים לנחם..אבל לשמוח בשביל החבר בלי צרות עין לא כל אחד יודע.

דברו איתי בפייסבוק

• איזו טיפשה היא
    אני אקדמאית עם ניסיון של שנים ומספר הטלפון שלי עטבר מפה לאוזן בלי שאצטרך לפרסם את עצמי
    שנה שעברה שעבדתי פרטי הרווחתי משכורת יפה מאד
    ובכל זאת מתכננת להשאר עם קוץ כמה שיתאפשר לי! לעבוד יהיה לי מספיק זמן.
    אני למדתי שבכל הקשור לחברות לא מפרגנות הרבה פעמים זה אישו של קנאה
    גם אם נראה לך שאין על מה..
    אני אוכלת סרט דומה מחברה שאחרי החתונה שלי פתאום התרחקה..
  • הקטע הוא שגם בעלי אומר לי שאני טובה מידי!!! בגלל זה היא ככה איתי

• גולי מאמי אני לא איזה סתומה! יש לי תואר ראשון, במקביל לתואר עבדתי קרעתי את התחת והייתי בהריון, הגשתי את הסמינריונים שבוע לפני שילדתי. אני הכי לא עצלנית שיש. ויותר מהכל- אני בבית מתוך ב- ח- י- ר-ה !!! ומי ישמע איזה עבודה יש לה, סתם סתומה שבקושי בית ספר סיימה

• מאמי אני באותה סירה איתך... כשהתחתנתי כ-ל החברות שלי התנתקו, וכשילדתי, רק אחת באה לבקר אותי ...
    בהתחלה הייתי נפגעת עכשיו אני שמה פס

• חשבתי שרק אצלי נמצאת הבעיה הזו, חברות שמתנתקות. אמרתי אולי יש משהו שאני עושה לא נכון (האמת-שאין על מה , כי אני נותנת מעצמי הרבה בחברות). עכשיו אני מבינה שזה לא רק לי קורה,, והאמת עכשיו יש אתנחתא קלה, תודה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה