דרוש פיתרון מיידי + דיון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חייבת פיתרון!! כשעופרי עייפה היא נרדמת בדרך כלל עם מוצץ.. אבל בימים האחרונים קורה משהו מצחיק ומעצבן כאחד: אני שמה לה מוצץ, היא תופסת אותו ותולשת לעצמה אותו מהפה, ואז מתעצבנת שאין לה מוצץ

10 תגובות
עמוד 1
  • אם יש אפשרות שהיא תרדם בלי מוצץ אז אל תתני לה, למרות שאני מאוד בעד מוצץ

• 1.אוולין גם מוציאה את המוצץ,אני הייתי מביאה לה 2-3.בידיים ובפה.עבד מעולה.
    2.לגבי הפרסומות..אני הייתי רוצה את זה רק בשביל תמונות לילדה שלי-אני אוהבת תמונות איכותיות ומקצועיות..לכן פרסומת לטלויזיה לא ניראה לי. אם אני מסתכלת על זה מהצד של הבת שלי- אני לא חושבת שזה עולם טוב..
    לא כולן גומרות כמו בר רפאלי.. זה עולם מאכזב וקשה..
    יש לי חברה שנמצאית בעולם הזה..היא נשמעת שנהנית..השאלה איך זה ישפיע על הבת שלה בעתיד.. אני בן אדם פשוט רגיל ונוח לי בגדול עם חיי (איזה 5000 ננוספים בחודש לא היו מפריעים) וכך הייתי רוצה שהילדה שלי תגדל..אולי בעתיד אנסה להכניס אותה לפרסומות של קדס גולף וכו- רק לתמונות. אם לא יצא- אני לא אשתגע מזה.פרסומות נעות של טלויזיה- אני ממש לא מתעניינת.

דברו איתי בפייסבוק

• אני תמיד אומרת - קחי מסקנטייפ ותצמידי
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ורציני תכלס אין פתרון אז לוקח יותר זמן בסוף זה יעבור והיא גם תלמד לכוון חזרה
    להרגיל ישון בלי מוצץ בגיל 5 חודשים? לא נראה לי אפשרי עם ילדה שבוכה כי נופל לה המוצץ

• הי
  • לגבי המוצץ: גם אופק עושה בדיוק את אותו הדבר בעיקר כשהיא עייפה!!! אין הרבה מה לעשות פשוטתכניסי לה את את המוצץ בקרוב היא תלמד להכניס אותו במדוייק...

לגבי דוגמנות : אני בעד

• בקשר למוצץ, אני בהחלט אנסה לתת לה גם מוצצים בידיים. נשמע לי פיתרון מעולה.

בקשר לפרסומת- אחדד את דברי.
    א. התכוונתי לפרסומות-תמונות ולא לטלוויזיה.. לטלוויזיה אין מצב.
    ב. התכוונתי משהו חד- פעמי ממש, מקסימום פעמיים, אבל סיון אשמח לפירוט למה מתעללים שם בילדים???

• לשאלתך מהי התעללות:
    הצלם החליט שהילד יעמוד\יקפוץ\ישכב וכו' בתנוחהX והילד לא ממש משתף פעולה {בלשון המעטה} אז מה יעשו?לא הלך יום צילומים והפקות נכון?
    אז מכריחים ולפעמעים גם בכוח פיזי מילולי וכו'{לא רוצה לפרט מדי]
    אז זה שווה לך בשביל 2-3 בגדים מאפנים שלהם??????????????
    או בעד כמה לירות לנפח את הארנק????????????
    אני בדעה שהיא תגדל שתעשה מה שבא לה
    בכל אופן בהצלחה
  • אם זה פרסומות של תמונות אז יותר טוב!!! שם פחות צריך דיוק של טלביזיה...

ועם תינוקות שמצלמים אותה הכל הולך מהר ממש לא מתעללים! חברה שלי לקחה את הבן שלה לצילום קטלוג
    היא אמרה שיהיה ממש מצחיק הוא ישב ושיחק וזה היה ממש מהר כיוון שתינוקות מתעייפים מהר אז רוצים להספיק כמה שיותר במעט זמן

אבל בסופו של דבר תעשי מה שטוב בעינייך זו הבת שלך

• גם עידו עושה ככה עם המוצץ... מוציא אותו מהפה תופס אותו ביד ומתחיל לנהל איתו דיון
    יש ימים שהוא בכלל לא נותן לי לשים לו הוא ישר שולח ידיים לתפוס אותו ואז הוא מכניס לבד ומשחק איתו- נראה לי שאין מה לעשות עם זה חוץ מלהוציא את המצלמת וידאו ולצלם
  • אם היא מוציאה שיניים, אזור הפה רגיש ולפעמים המוצץ מפריע..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה