אפשר קצת לקטר, בבקשה?!?!?!?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אפשר לשחרר קצת קיטור?
    כבר הרבה זמן שיש לי צרבות אבל הצרבות של ימים אחרונים - אני מתמוטטת, מרגישה כאילו יוצא לי עוד שייה אש ועשן מהפה ומהאוזנייפם ומכל מקום אפשרי, וואי איזה קשההההההה
    ובכלל נעשיתי כבדה וכולי עייפה, לא ישנה בכלל בלילות...
    עוד שבועיים יש לי רופא.. צריך לומר אם היא עכוז או לא (פעם שעברה לא הייתה עכוז הייתה מצג ראש אבל יש לי הרגשה שהיא שוב התהפכה). אגב גם אם היא תהיה ראש אני עדיין מתעקשת כנראה על קיסרי.. ואם זה קיסרי ושבוע 38 אז נשאר לי בול חודש.. אפילו פחות.
    אני רוצה ללדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת כברררררררררררררררררר

אה וחוץ מזה בא לי להתלהב קצת.. כבר קנינו את כללללללללללללללל ההשלמות . הכל קנוי ומוכן ובבית ונשאר לי להתחיל לכבס ולסדר וזה שאני עוד טיפה מחכה ומתחילה עוד איזה שבוע שבועים וההתרגשות בעיצומה...
    יחד עם הכל חטפתי פחדים וחששות מהניתוח, החלמה, לינוי (איך היא תקבל ואיך אהיה בבית חולים והיא פה בבבית בלעדיי)... כולי חששותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

סליחה על החפריה ותודה לכל מי שהגיעה עד כה ותענה
    נשיקות ושבת שלום ומבורך!
    [center]
6 תגובות
עמוד 1
  • לא נשאר לך הרבה אוטוטוווווווווו עוד רגע ואתם נפגשים
  • זה עוד מעט יעבור ואת בקושי תזכרי את הסבל!!!
    הכי כייף ומרגש זה להכין הכל הכל לבייבי החדשה... אני מחכה בעיקר לזה כשאהיה בהריון הבא בע"ה...

ובקשר לקיסרי, למה את רוצה ניתוח? גם הלידה הראשונה הייתה קיסרי? כי אם היא לא עכוז אז לא נראה לי שנותנים סתם לנתח...

בהצלחה ושייעבור בקלילות

• לגבי הצרבות- לי הרופאה רשמה מרשם לאומפרדקס כדור אחד כל בוקר ופשוט אין צרבת
    רציתי לנשק את האופטה באותו רגע!!!!

ואין כמו הקניות וההתרגשות שלפני ממש בא לי שוב!!!!!!!
  • כן גם לידה ראשונה הייתה קיסרי, מצג עכוז ואמרו לי שבשנייה אפשר לבחור , אני הולכת לבקש קיסרי!!!
    אויי הצרבותתתתתתתתתתתתתתת
    [center]
  • ורה מאמי, אני תודה לאל לא סובלת נורא מצרבות רק לפעמים ובעיקר באמצע הלילה ולמזלי אני נרדמת שוב ועד הבוקר זה עובר.... אבל אני כבר ענקית כמו ליוייתן... וכבד לי נורא...
    חוץ מזה אין על ההכנות, אצלי בע"ה הפעם זה בן אז זה קצת שונה ומרגש שזה מהמין השני....
    אני מתחילה לקנות ולכבס לו את הבגדים הפיצפונים, את המצעים....
    אני מה זה מחכה כבר לפגוש אותו !!!!!!!
  • בטחחחחחחחחחחחחחחחחח יוו איזה מרגש, תזכירי לי איזה שבוע את??? מה התל"מ שלך???
    ממש ממש מרגש...
    והיום שוב צרבות..וואי וואייייייייייייייייייי
    [center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה