אז מה היה לנו??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה:
    בתחילת פברואר הוצאתי את ההתקן התוך רחמי ובאותה הזדמנות עשיתי גם בדיקת פאפ. שיהיה.
    בניסיון ראשון נכנסנו להריון. עקב סכרת הריונית בהריון הקודם ברגע שהבנתי שיש הריון עשיתי בדיקות סוכר ביתיות. התוצאות לא נראו לי וגם לא לרופא שלי ונשלחתי לאשפוז לבדוק מה קורה ובמידת הצורך להתאים טיפול תרופתי
    אושפזתי ליום אחד. שוחררתי ב23 בלילה, אין צורך בטיפול תרופתי, יש צורך להתאזן ע"י ת****. (מדובר על שבוע 4 בערך). וכמובן להתחיל להגיע למעקב הריון במרפאת סכרת בבי"ח.
    כמה ימים אח"כ מתקשר אלי רופאי היקר ומספר שהגיע תשובת בדיקת הפאפ והיא לא תקינה, יש תאים שלא אמורים להיות שם צריך לעשות בדיקת קולפוסקופיה מדובר על רגע לפני חוה"מ וכמובן אין תורים, רק אחרי החג...
    ביום ראשון הגעתי למעקב סכרת במרפאת ההריון בסיכון בבי"ח, הרופא רצה לבדוק אם רואים דופק אין דופק. בדקו בעוד מכשיר ועוד טכנאית ועוד פרופסור. אין דופק....
    ביום רביעי צריכה להיות בדיקת הקולפוסקופיה, אסור שיהיה דימום, את הגרידה אם כך יש לדחות ליום חמישי...
    ביום ד' אחה"צ עשיתי את הקולפוסקופיה. תודה לאל הכל תקין. הכל בסדר.
    ביום ה' בבוקר אושפזתי באשפוז יום ע"מ לבצע את הגרידה.... בוצעה. אפילו דימום אין אחריה....
    אחרי חודש+ לא פשוטים בכלל, עם המון חששות והמון פחדים ועייפות, אוי העייפות.... וחופשה של הבנות..... ופסח.....
    זהו! נגמר! הנני להכריז בזאת רישמית על חזרה לשגרה!!!!!

מתחילת ההריון היתה לנו תחושה לא טובה והיה די ברור שהוא יסתיים לפני הזמן וללא תוצאות בידיים, אנחנו שמחים שזה קרה עכשיו ולא בעוד אי אלו שבועות בגלל מום....
    הסכרת לא היתה הריונית, יש כנראה סכרת שיש לאזנה ע"י ת**** וירידה במשקל גם בלי קשר להריון.

הכל בסדר. באמת. מרגישה מצוין. שמחה שנגמר.

זהו. זה כל שעבר עלי בזמן האחרון......
46 תגובות
עמוד 1
  • אוי נשמה!!!!
    סליחה אבל לי כן קצת עצוב..
  • וואיייייייייייי
    כמה עבר עלייך!
    מאחלת לך תקופות רגועות, והריון שיתחיל בתחושות טובות , ויסתיים בידיים מלאות ולב מאושר!
  • עמיתי -

• דבר ראשון

• איזה קטע. היתה לי הרגשה שאת בהריון, את יודעת?....וקצת התפלאתי שלא כתבת כלום - אני בשוק מעצמי.....
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • בעז"ה הריון תקיון ובריא ל9 חוד' סקסים
  • יקירתי מיצטערת לישמוע

מאחלת לך הריון הבא תקין ובריא ו ל 9 חודשיים שמנים

שלחי לי בפייס מה שם אמא שלך
    (אני יברך אותך ביום א' בהפרשת חלה ב"ה )
    אוהבתתתתת
  • אני כ"כ מעריכה את האופי שלך שיודע לקבל גם את הדברים הלא פשוטים שבחיים...
    הגישה שלך כ"כ נכונה
  • וואווו איזה חוזק אני ממש מעריכה אותך
  • לא פשוט ולא קל בכלל

• כואב לדעת...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
  • וואווווווווווווווווווווווו

• אוי
  • אין לי מילים
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• תרגישי טוב!!
    ושמעכשיו יהיה טוב ובשורות מעולות!!!!!

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!

• רק בריאות

• קבלי מלא
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
  • בכלל לא נשמע פשוט
    מאחלת לך בקרוב הריון תקין וארוך

• אויי ממי שלי

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• רק בריאות ובשורות טובות בהמשך
  • ענברוש!!

• נשמע חוויה לא פשוטה
  • וואו נשמע לא נעים בכלל!!!
    אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב,
    חיבוקים!!!

[
    [
  • איזה חזקה את נשמעת- את מדהימה!

בשורות טובות.

בשמת

• אוייי
  • וואו לא פשוט!

אבל העיקר שעכשיו הכל בסדר
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• ואהוו באמת תקופה לא קלה

• תודה רבה יקרות

• הערה חשובה -
    לכל מי "שניפחה לי את הראש בצרות הקטנות שלה" או כל הגדרה אחרת -
    אף לא אחת ניפחה שכלי, הפריעה לי, הציקה לי, ניג'סה לי, כשרציתי להתנתק - התנתקתי, כשלא - הייתי זמינה. כמו תמיד.
    אז הכל בסדר, לגמרי, האפיזודה החולפת הזו היתה באמת מאוד מאוד תחומה, מעטים מאוד ידעו עליה, וזהו. באמת נגמר ועבר, בבקשה - בלי נקיפות מצפון על כלום!!!!
    אנחנו אף פעם לא יכולים לדעת באיזה מצב אנחנו תופסים את מי שבצד השני, אנחנו לא תמיד יודעים איך הוא מרגיש, מה הוא עושה, איפה הוא נמצא, אם זה לא אפשרי - פשוט מתנקים וזהו.
    אז לכולכן

• [email protected]

פייס: ortal_hori

• אני דווקא אוהבת לנפח לך את השכל

• וואו ענבר....
    איזה סיפור.
    שתהיה החלמה מהירה,כל הכבוד על האופטימיות
    (לי יש נטיה "לשקוע" קצת במצבים כאלה)
    מאחלת לך שתחזרי לעצמך ולשגרה מבורכת במהרה
    בעז"ה בנסיון הבא הריון תקין ובריא(ואמא חזקה ובריאה)
  • וואי, קשה! וקצת עצוב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה