היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, שאלה לי: אני וגם בעלי שמנו לב שהמון ורידים כחולים מבצבצים לי מתחת לעור באזור השדיים. הם לא בולטים אבל רואים אותם היטב והם המון, אני גם לבנה וגם עם עור עדין... אני מנסה להסביר לבעלי שהאזור עובר שינויים לקראת ההנקה, והוא לא משתכנע ולוחץ עליי לשאול את הרופא...האם כדאי?
10 תגובות
עמוד 1
אצלי זה תמיד ככה, אפשר ללמוד עלי ביולוגיה. ובהריון יש מצב שהיה יותר בולט.... כי הכל גדל ולחץ ועיניינים.
מוכר מאודדדדדדדד
אני גם חושבת שזה תקין..יש לי אחת כזה לפני ההריון. בהריון החזה שלי היה ניראה כמו רשת עכפישים כחולה. אחרי זה זה מתמתן.אצלי לא נעלם עדין לחלוטין.
שימי לב שהחזה נמתח והופך לשקוף כמו כן שימי לב למותניים גם כן נמתח וגדל האזור יש לי שמה קבוצות ורידים ואני שחומה ואף פעם לא היה לי דבר כזה .
דבר נוסף בתור מישהי שעשתה ״עבודת מחקר״ על הציצי חחחח , זה לא מסוכן גם אם יש המון , זה דורש בדיקה אם את לא בהריון או מניקה וכו....
ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
בהריון הנוכחי גם אצלי יש ריבוי ורידים, הם לא בולטים רק נראים לעין ולעולם לא חשבתי שזה לא תקין.. אם כן תעדכנו שאבדוק.. אבל לדעתי זה אחת התופעות של ההריון! [center]
זה לא פסח גם עליי....זה התחיל לי בתחילת ההריון מאמינה שתקין ועובר זה באמת כנראה מהעלייה בנפח הדם