היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מי נכנסה להריון ולא היו לה סימנים עד לאיחור האמיתי?
כשיבוא ההריון הוא יבוא בהפתעה :)
8 תגובות
עמוד 1
אני!! עד שבוע 8 לא היו לי שום סימנים חוץ מאיחור ובשבוע 8 התחילו הבחילות הנוראיות
אני לא ידעתי גם שהיה לי איחור של חודש וחצי לא דמיינתי. לא היו לי שום תופעות.
אצלי התחילו סימנים יומיים אחרי האיחור.
אצלי לא היו סימנים בכלל. לא להספיד את החודש עד הבדיקה
רעות
לי לא היו בכלללל סימנים הפוך היה לי סימנים של מחזור כאבים בשדיים התכווצות של הרחם כמו במחזור נפיחות בבטן
הכל חח
אצלי לא היו סימנים עד חודש 3...... אם לא הייתי מודעת לעצמי שאני רוצה להיכנס להריון גם לא הייתי יודעת שאני בהריון
אצלי לא היו שום סימנים, ההיפך היו לי תחושות שאני הולכת לקבל מחזור, ממש אותם כאבים ותחושות שלפני... לא בחילות ולו פטמות כהות ולא כלום... בשבוע 8 בערך התחילו בחילות נוראיות " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
חמודה לי לא היו שום תופעות לוואי עד הלידה חחחחחחחח לא בחילות ולא סחרחורות אבל אצלי זה הריונות מ ivf אז ידעתי מין הסתם 14 יום אחרי ההחזרה שיש הריון..מה שזכור לי היה לי רק דימום חלש עד שבוע 9 ובשבוע 9 נהיה דימום מאוד רציני ממש כמו בשיא המחזור אבל הרופאים לא מצאו ממה הדימום כי העובר היה בסדר גמור, אהה וכמובן טמטמת הריון קשה הייתה לי הייתי יכולה לשכוח ארנק או פלאפון או עוד משהו בבית ולצאת לסידורים.. בקיצור כמו שאומרות לך הבנות על תחפשי סימנים פשוט תחכי לאיחור ותבצאי בדיקה עם את עושה בבדיקה בייתית אז עדיף לך לקנות של יס אור נו פרופשיונל היא מזהה הריון 4 ימים לפני האיחור..אבל הכי אמין בדיקת דם כבר אחרי האיחור.. בהצלחה ולהיות אופטימית..