שבת שלום לכולם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב לדאבוני הרב כבר שנתיים מנסים להביא ילדים ובטיפולים, איך מתמודדים????? כל חודש אני אוספת את עצמי מחדש ואז מגיע המחזור ושוב התמוטטות, והפעם זה היה קשה מתמיד יום שלם בכיתי וכעסתי על העולם למה דבר יפה כל כך שאמור לבוא לכל אישה בטבעיות הפך להיות כל כך קשה???
16 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה...

הגעת למקום הנכון... כולנו כאן מנסות להגיע להיריון המיוחל חלק יותר וחלק פחות...ויש המון בנות שנקלטו במהלך שהותן כאן בפורום.

אני גם מנסה שנתיים - שנה +בניסיון טבעי+וקרוב לשנה בטיפולים.

אומנם ההתמודדות אינה קלה, אבל אנחנו חייבות להיות חזקות ולהיות ממוקדות במטרה. אני כ"כ מזדהה עם התחושות שלך ואחרי כל שלילי זה קשה יותר.

בפעם האחרונה שהייתי בטוחה זה שלילי, היה חיובי אך לצערי זה היה לשבוע ימים כי ההריון פסק באופן טבעי. אז תארי לך את התחושה הזו שעד שיש חיובי זה בקושי מתעקל ונגמר כלא היה. הייתי חייבת לצבור כוחות מחודשים על מנת להמשיך הלאה. באותו היום לא הפסקתי לבכות ולא הצלחתי להבין מדוע אצלי זה כ"כ קשה ולאחרות זה כ"כ קל, בדיוק כפי שאת מרגישה כעת.אבל זה לא משהו שניתן להתעלם כל אחת שעוברת טיפולים ומקבלת שלילי מרגישה ככה.

תהיי חזקה, מותר לך לבכות ולהרגיש ככה, אבללללללל את חייבת להיות חזקה ולהכין את עצמך לפעם הבאה.

מאחלת לך בהצלחה בטיפול הבאה... ותדעי שאנחנו תמיד כאן בשבילך...

מחבקת אותך באהבה ומקווה שתהיי כאן בפורום לשהות קצרצרה...

• הייי,
    גם אנחנו ניסינו כמעט שנתיים ועברנו טיפולים עד שניקלטתי....
    התקופה הזו לא קלה אבל חייבים להמשיך ולהשיג את המטרה....

בכל שלילי העולם מרגיש כאילו ניסגר בפנינו, אבל עם התחלת טיפול חדש מקבלים אנרגיות חדשות.

כמו ששגית המהממת אמרה, הגעת למקום הנכון... יש לנו פורום מדהים ותומך המשלב בנות בתהליך ובנות שנקלטו ונשארו לתמוך...

מקווה שבקרוב תגיע גם אלייך החסידה לביקור...
    בלי קשר, נשמח לדעת עלייך קצת פרטים (-;
    שבת שלום
  • היי אורלי אנחנו נשואים 4 שנים וכל פעם הייתה סיבה רפואית אחרת שעיכבה את התחלת הניסיון להיכנס להריון לפני כחצי שנה הכל הסתדר והרופא נתן אישור ניסינו ואחרי חודשיים איחור שהתברר כציסטות ענק... עברתי ניתוח ואחריו הבנו שרק דרך ivf נוכל להביא ילדים. בהתחלה השמים קרסו אבל לאט לאט את מבינה שהשד לא נורא. כמובן שבכל שלילי את נכנסתלמראה שחורה אולי זה לעולם לא יגיע... אבל לא!!! זה מגיע אני מבטיחה לך..... אגב מה הבעיה שלכם שנוכל לנסות לעזור...

בכל מקרה אנחנו יחד באותה הסירה ונשמח לתמוך ולעודד מתי שתצטרכי...

שיהיה בהצלחה!!!! אמן והטיפול הבא שלך יהיה גםהאחרון....
  • קודם כל בוקר טוב ושבת שלום רציתי להודות לשתיכן באמת זה עשה לי כל כך טוב ורוגע כשקראתי את זה , ואתן צודקות מה שבטוח זה כשזה יבוא זה יהיה הכי נפלא שיש. אני אוטוטו בת 30 נשואה כ 3 שנים ולפחות אני רואה את הכוס המלאה בזכותכן וגם השנתיים האלו אני שמה לב שמקרבות ביני לבין בעלי. נראה מה הרופא יחליט הפעם ונצא לסיבוב חדש. תודה על ההבנה
  • אצלנו אמרו בהתחלה שהזרע שלו קצת חלש, אבל הבעייה היא זה השחלות הפוליצסטיות שלי, רק הזרעות עשינו עד היום ולפני כשנה זה תפס וכעבור כמה ימים נפל, הריון כימי לכן הרופאים לא ויתרו לי והמשיכו איתי הזרעות. תודה לך
  • מה שכן מוזר שרציתי לשאול אותכן חוץ מההריון הכימי תמיד המחזור היה מלווה בכאבים של יום אחד. והפעם אני 3 ימים עם כאבים קשים ואתמול במוקד נשים הוא אמר שזה כלום ושהבדיקת דם שלילית וגם עכדיו כואבת לי הבטן התחתונה
  • היי אורלי, ממש מבינה לליבך ויכולה לעודד אותך שהמצב מאוד זמני ואת תקלטתי בע״ה בקרוב וכל התקופה הקשה תהיה מאחורייך. אנחנו אמנם נשואים שנה וחצי, אבל בגלל השחלות הפוליצסטיות ישר רצתי לטיפולים כי הייתי מקבלת פעם בחצי שנה.. עברתי 5 הזרעות ואז החלטתי שאני עוברת שלב ונקלטתי בהפרייה 3. חייבת לאמר שבהתחלה הייתי כ״כ סקפטית והיו רגעים שלא האמנתי שזה כבר יקרה לי וברגע ששיחררתי ועברתי חודש רגוע זה קרה! אז תהיי אופטימת ורגועה, מאוד חשוב
    אם עשית את הבדיקת דם בזמן אז כנראה הכאבי בטן זה שאריות מההזרעה ולא משהו מיוחד.
    האם עשית צילום רחם?
  • היי אורלי,אז קודם כל באמת הגעת למקום הנכון וננסה כולנו להיות כאן בשבילך לתמוך ולעודד.
    אני נשואה כשנה וחצי עשינו שלושה סבבי הזרעה ועכשיו אני כבר אמורה להתחיל את השאיבה החמישית ...על אף שאנחנו נמנים על הזוגות שאין להם בעיה ....
    ונכון זה קשה אפילו קשה מאד לאסוף את עצמך כל חודש מחדש אחרי האכזבה,והייאוש לא מרפה,אבל בזכות בעלי המדהים רופא עם אישיות מקסימה ומקצועיות ברמה גבוהה ובנות הפורום המדהימות אני לא מוותרת ויודעת שגם אלינו תגיע השמחה ונחבוק אחד או שניים ...
    מאחלת לך המון הצלחה עם הרבה תקווה ואופטימיות ,אנחנו כאן תמיד...
  • תודה לכולכן!!!!! המצב רוח השתפר בהחלט!!!! בע"ה עוד נחזור לפורום בידיים מלאות. כן עשיתי צילום רחם הכל תקין. האם כדאי לפצוח בדיאטה בגלל השחלות הפוליצסטיות??
  • היי אורלי

הדרך להריון לעיתים קשה ורבת מכשולים .
    אבל כשאת משיגה אותו הכל כבר מתגמד
    אני וכמו חברותיי לכל אחת יש את הסיפור שלה
    עם המורכבות שלו קושי והכאב
    אבל ויש אבל גדול , חשובה גם התמיכה
    וזה טוב שאת נכנסת לאתר כי מי יתמוך
    בך אם לא בנות שעברו ועוברות את זה ?!
    לכן נשמח לשמוע על התפתחויות
    ואני באופן אישי וכמו כן כולן כאן מאחלות לך בהצלחה
    ואל תהססי לשאול או לבקש תמיכה

נשיקות וחיבוקים
    אוטוטו את שמה !!!
    [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • אורלי מאז שעשיתי את הצילום רחם עד למחזור האחרון לפני שנקלטתי כאבי המחזור נהיו שונים והאמת שקצת יותר כואבים ולכן את חשה שינוי. אם היה לך הריון כימי אז זה אומר שיש לך סיכויים מעולים להכנס להריון! לגבי שאלתך אז אני לא יודעת כמה את שוקלת או גובהך אבל אני פוליציסטית ואין לי את התסמינים המדוברים של השמנה, שעירות ואקנה. אני רזה יחסית, אבל אני השתדלתי לאכול קצת יותר בריא, חיטה מלאה בפסטה/לחם ופחות סוכר. אם את מלאה פלוס אז לדעתי זה בטוח יכול רק לעזור!
  • חשוב לציין שאם נקלטת להריון כימי אז יש סיכוי מצויין להיקלט אני הייתי עוברת לivf אבל לשיקולך. בעניין הדיאטה אני בחורה יחסית רזה אבל בחודשים של הטיפולים עליתי במשקל ואכלתי הרבה ג׳אנק. בחודש האחרון החלטתי שאני מרפאה את הגוף שלי וחזרתי לת**** נכונה - חייבת לומר שאת ההרגשה זה בהחלט שינה ובע׳ה יביא גם לתוצאה המיוחלת. אם את מלאה דיאטה ות**** נכונה לא תזיק להפך!!!

מלא מלא בהצלחה  
  • שושה 5 ושושה 10 אתן מקסימות אני עליתי 4 קילו , אקח את עצמי בידיים ואעבור לת**** נכונה מה שבטוח שזה יעשה טוב. תודה רבה לכן עברתי שבת לא פשוטה, שבת של התבוננות פנימית שבעצם הלכתי קצת לאיבוד במסע הזה של הבאת ילד לעולם, אולי חלקכן גם ככה עבודה בית כל הזמן עד ששכחתי מההנאות הקטנות שבחיים. שבוע חדש בפתח עם התחלות חדשות ובשורות טובות לכולן! אמן שכולן תפקדנה במהרה אמן!!!!
  • שבוע טוב יקירה.... אנחנו פה בשבילך מתי שתצטרכי!!!!
  • היי אורלי,
    הגדרת את זה יפה... מסע!
    זה אכן מסע אבל בסופו מקבלים משהו שיהיה שווה את הכל....
    אני עברתי שלוש הזרעות והחלטתי לא לעשות הזרעה רביעית ולעבור ישר להפרייה... התוכניות שלנו לא תמיד מסתדרות עם המציאות ובמקום הפרייה עשיתי הזרעה נוספת וניקלטתי....

בהזרעה השלישית גם לי היה הריון כימי שנפל וחודש לאחר מכן באמת ניקלטתי... אז תהיי אופטימית והחסידה גם אלייך תגיע!

• שבוע טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה