היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום נודע לנו, לי ולבעלי, שהבית הקטן בו אנחנו אמורים לגור כבר הרבה זמן לא יהיה פנוי לפחות עוד כמה ימים :( הסתבר שהאח הגדול המקולל הזה (תסלחו לי) כנראה מקבל עבודה בחו"ל ועיכבו אותו שם לאיזה קורס או משהו, ואחרי זה הוא חוזר לארץ לארוז ולעזוב. אז הבנתי שהוא יפנה לנו רק כשיגיע, שזה יכול לקחת עוד שבוע
8 תגובות
עמוד 1
איזה מבאס
אני עם הבנות..רק עוד כמה ימים ואז תרגישו את החופש הנפלא של מגורים לבד-שוב:)
אני מבינה מאוד את התסכול שלך: התכוננת לעבור מבית הסבתא ולהיגאל מייסורייך, ועכשיו העיכוב הנוסף... אבל כפי שנאמר עוד לפני, קחי נשימה עמוקה לכמה ימים נוספים. בסוף הכול יסתדר! אישית למדתי על בשרי אינספור פעמים את המשפט: "כל עכבה לטובה".