התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני בשבוע 14 ובשבוע האחרון נתקפתי כאבי תופת בגב תחתון זה כאבים שהם נורמליים??? ממש קשה לי לעמוד וללכת... לא עשיתי שום מאמץ יתר שלא עשיתי עד היום....
7 תגובות
עמוד 1
  • אחותי! כמעט שבוע 16 ואותו דבר

• כאבי גב בהריון תופעה מוכרת

• אין שום תרופה שיכולה להקל עליי שמותרת לי? או אולי מישהי יודעת על משהו אחר שיכול להקל....
  • מאיפה את?
    אפשר לטפל!!!!
    יש לי רופא ממכבי בטיפל לי בכאב גב כשאני היתי בהריון
    (רופא משפחה)
  • לי היה כאבי תופת באגן ובגב התחתון משבוע 20 בערך. לא יכולתי לעמוד , ללכת , להתכופף, להרים, לישון , לשנות תנוחה, להשתין... כלום!!!!
    הייתי פעמים במיון ואפילו נתנו לי מורפיום..

אגב בהקשר לשאלה הנוספת שלך - כשהלכתי לרופא התעסוקתי - הוא נתן לי חודשיים חופשה מה שאמר - שמירה!

• רופא תעסוקתי נתן לך שמירה בעקבות הכאבי גב?
  • אצלי פשוט עבדתי בעבודה שמצריכה לקום לשבת להרים וכד' (מעון) ולכן לא הייתה ברירה הוא נתן מחלה - חודשיים.

כשכבר הייתי בחופשה הזו נוספו עוד בעיות של נשימה ואז הגשתי הכל ביחד לביטוח לאומי...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה