היי בנות..מבולבלת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי שבוע טוב!
    רציתי לשאול.. ילדתי לפני 3חודשים, מאז קיבלתי מחזור ועכשיו עברו בערך 29 יום מהמחזור האחרון..זתומרת שאתמול הייתי צריכה לקבל..ונכון אני יודעת שהמחזור לוקח לו זמן להסתדר אחרי לידה אבל בכל זאת החלטתי לעשות בדיקת הריון בייתית אתמול, בהתחלה לא ראו כלום ואחרי דקה הפס שמעיד על הריון היה נראה אבל ממש ממש חלש כמעט לא נמצא שם.. ואז אמרתי נחכה 24 שעות ונעשה שוב..אז עשיתי היום שוב וקרה אותו דבר, הפס של ההריון היה אבל מאוד בהיר.. אני לא מונעת..
    למישי זה קרה?
    למישי היה פס כזה בהיר והיא לא היתה בהריון?< יכוליות שהסוג הזה של המקלות בדיקה ניהים אחרי דקה ככה?.....אני מתוסכלת...מה לעשות?
8 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי הלא מקצועית- את בהריון!!!
    פס זה פס, כנראה זה הריון צעיר מאוד.
    ודווקא לי אחרי ההריון המחזור נהיה שעון שיווצרי (מה שלא היה לפני..)
    אז- שיהיה במזל

• אפשר להגיד מזל טוב

• גם אני יודעת שפס זה פס. במיוחד אחרי הריון שכל העסק שם כמו מגנט !
    מזל טוב !
  • אם את רוצה להיות בטוחה יותר אז לחכי עוד 3 ימים ותעשי שוב בדיקה ביתית ותראי לפי זה.וגם את יכולה ללכת לרופא ולבקש הפניה לבדיקת דם ולהתייעץ.
  • דיייייי אתם לא רציניות......כל הגוף שלי מצומרר עכשיו.. לא אמרתי לבעלי כי לא רציתי לבאס אותו כי ההריון הקודם לקח לנו בערך שנה וחצי עד שנכנסנו..ולא רציתי להכניס אותו לאולי כן אולי לא.......לחכות לעשות מחר בדיקת דם ואז לספר לו??
  • תעשי בדיקת דם... אבל כמו שזה נראה ה-

• אני חושבת לחכות כמה ימים ולעשות בדיקת דם - להיות בטוחה ואז לספר לו!

שיהיה במזל טוב ובהצלחה!

• לא לעשות מחר בדיקת דם?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה