סקר: תרומת זרע... מה דעתכן על הנושא? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כיום יותר ויותר נשים הולכות לבנק זרע ומביאות לעולם ילד לבד...
מה דעתכן על זה? נגד או בעד? ולמה? [/url
14 תגובות
עמוד 1
תיראי זה קצת בעייתי להגיב על זה לדעתי אישה שמגיעה לגיל מסויים ואין לה בן זוג מגיע לה לעשות את זה מהעניין הבסיסי שלכל אישה יש זכות להיות אמא גם עם זה לא בדרכים המקובלות
קשה לי להגיב כי אני גם לא רוצה לשפוט אבל אומר עלי שאני לא הייתי עושה את זה רק מהבחינה שהילד שלי לא יכיר את אבא שלו
אם מישהי רוצה ילד ואין לה זוגיות או ברירות אחרות למה לא?! אני בעד! זה עדיף על להישאר רווקה ללא ילדים... מה שכן לדעתי קשה יותר לגדל ילד לבד ללא שותף שיבין אותך נפשית אז לפעמים עדיף לעשות ילד עם איזה ידיד ;)
בעד למה לא! אבל לבעלי בחיים לא הייתי נותנת לתרום
על עצמי אני אומר שלא הייתי מסוגלת לחשוב על זה אפילו...
אבל כמו שאומרים... אם הייתי במצב כזה חס וחלילה שלא נדע.... מעניין מה הייתי עושה... [/url
את מעלה פה נושא קשה. איתי עובדת אישה שהיא לא סטנדרטית בעליל שיש לה בת מהדימה שהיא הביאה מתרומת זרע. אין לה בן זוג והיא לא כזו צעירה, אבל מאושרת עד השמיים. איך אפשר לשפוט? לפעמים, לדעתי, זה עדיף - אין בן זוג שעלול לעזוב אותך עם הילד יום בהיר אחד, הילד כולו שלך ולפעמים פשוט אין ברירה כי השכון מתקתק. יש לזה גם חסרונות כמובן, אבל כל אחת שוקלת לבד. יש לי בעבודה גם מישהי שהחליטה באופן מודע לא ללדת, ואימצה בן. גם אותה אני לא יכולה לשפוט, אלה החיים שלה ואני מכבדת, למרות שדעתי בנושא שונה. אפשר גם להסתכל על זה כעוד אופציה שיש היום לנשים, שפעם לא הייתה...
אני בעד!! קרובת משפחה שלי בת 37 בערך ולא מוצאת בן זוג והיא עשתה הפרייה עכשיו. יש לה הכל- בית- אוטו- כסף.. אבל אין אהבה
דנה
בעד!
אני לגמרי נגד. חוץ מהבעיה ההלכתית שבזה שאני מניחה שמי שעושה את זה לא מתחשבת בבעיה הזו. אני חושבת שזה עוול לילד. עדיף למצוא מישהו שלא רוצה זוגיות ולעשות את זה איתו ביחד מאשר לאמלל ילד ולתת לו לחיות ללא זהות נורמלית של אבא ואמא!!! אני חושבת (אבל זו דעתי האישית בלבד) שאישה שמביאה ילד ללא בן זוג היא בעיקר חושבת על עצמה ועל הרצון שלה להעניק ולהיות אמא והיא לא כל כך חושבת על הילד שלה ועל העתיד שלו על הזהות שלו על היחס שלו כלפיה וכלפי כל העולם. מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
במידה ואישה הגיעה לגיל מסויים נניח 40+ והיא לא בזוגיות ואין לה ילדים אני בעד להביא ילד
חלק מהתגובות כאן כל כך שיפוטיות. חשבתן לעצמכן שאולי יש אמהות חד הוריות שקוראות? אני כמובן בעד ולא חושבת שאושר של ילד נמדד באם אבא בתמונה או לא. יש הרבה מאד מעבר לזה ויש הרבה משפחות יחדיניות שהלוואי על הרבה משפחות להיות ככה
שוב פעם הדגשתי שזו דעתי בלבד, ואם מישהי היתה שואלת אותי לדעתי זה גם מה שהייתי עונה לה. אף אחת לא חייבת להסכים איתי ואני מכירה אמהות יחדניות שהן הכי מאושרות בעולם אבל מי ששאלה אותי לדעתי קיבלה אותה, אני לא מתכחשת לזה שאני חושבת כך.
מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
רופאת שיניים של חברה שלי הגיעה לגיל 40 ולא זכתה להכיר את זיווגה וולהתחתן
אז היא עשתה IVF ועכשיו יש לה תאומים בן ובת ... זה ימנע ממנה להיות אמא?