המלצה לכיסא בטיחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אהובות,
    אני יודעת שכבר היו מלא שרשורים בנושא, אבל תחסכו לי חיפוש בבקשה...
7 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו קנינו לו בוסטר שמיועד מהגיל שלו עד כמה שנים
    לא זוכרת בדיוק אני אברר לך כשאני אהיה עם האוטו

• לנו יש כסא בטיחות עד 18 קילו.
    לא זוכרת את שם החברה.. הוא מעולה ונוח, והכי חשוב עומד בכל תקני הבטיחות.

• נופקי, בהתחשב בזה שאמילי כבר כמעט 10 קילו אני צריכה משהו יותר 'מאסיבי'
  • כן מאמי, קחי בחשבון שמעכשיו הם לא עולים כל כך הרבה כמו שעד עכשיו

• היי
  • היי,
    אני קניתי השבוע לבן שלי (שמונה חודשים) כיסא בטיחות של חברת אוונפלו - מאוד מומלצים. יש להם כמה דגמים. אנחנו קנינו את דגם מומנטום שזה מגיל לידה עד 40 קילו (עד גיל 12 בערך). בד"ר בייבי בראשל"צ עולה 1500 ש"ח ואנחנו קנינו בתינוקות זה אנחנו - היה להם מבצע ב-990 ש"ח. כיסא מאוד טוב, בטיחותי ונוח מאוד לילד
    מומלץ בחום
  • אלפא אומגה עלית DLX מומלץ בחום רב
    זה מגיל 0 עד מצב של בוסטר בלבד (הוא ממש מתפרק)
    לא רק שיש לו את כל תווי התקן שזה המינימום הוא גם עבר את כל מבחני הריסוק ומבחינתי זה מאסט!!

להב היתה מגיל 7 חודשים עד לא מזמן ועכשיו הוא עבר לנועם
    אני חייבת לספר לך שכשמישהי התנגשה בי מאחורה רוב העוצמה היתה אצל להב כל הבגאז התקפל (מבפנים) אני מקדימה ממש התנערתי (אולי תזכרי שאישפזו אותי עם צירונים אחרי התאונה) - וללהב ממש כלום כלום כלום - חוץ מלהיבהל מהצעקה שלי ולבכות כי נפל לה הדובי פשוט לא קרה כלום.
    ואני לא רוצה לחשוב מה אם לא היתה בכיסא כזה?
    אני אומרת שבעגלה במשחקים בכסא אוכל בבגדים אין צורך להשיקע - אבל כסא בטיחות זאת הגניה הכי חשובה ומחושבת שצריכה להיות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה