היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מישהי מבינה פה? מעוניינת למנוע הריון ולא הכי מתמצאת בנושא. שמעתי שגלולות מנפחות ושעדיף להשתמש במדבקות. יש פה מישהי שנסתה? אפשר לקבל קצת מידע ואיך ומתי מתחילים עם זה? אשמח לתגובה מהירה. שבוע טוב וחודש מוצלח, מימי.
5 תגובות
עמוד 1
אחותי השתמשה במדבקות ואז עברה להתקן.. אז אני לא יודעת כל כך להמליץ אני משתמשת בגלולות.. ולא שמנתי להפך רזיתי חח
כשאני השתמשתי בגלולות (לפני ההריון) ממש לא השמנתי.. זה שטויות. אני אוהבת גלולות, ומבחינתי זה האמצעי הכי טוב עבורי
אה באמת? דווקא היו כאלה שאמרו לי שהן השמינו ולא באלי עכשיו להשמין.. מספיק בהריון הייתי מנופחת. זה היה טו מאצ' בשבילי.. עכשיו מגיע לי איזה שנה פלוס עד לילד הבא שאהיה רזה וחטובה :) אז ספרו לי על הגלולות אולי? עוד מעט אני מפסיקה לדמם ואז אתחיל לספור נקיים ולטבול במקווה אז הייתי רוצה כמה שיותר מהר לדעת מה אני עושה עם עצמי בנושא.
אני לקחתי יסמין והייתי מאוד מרוצה
אם את מתכוונת לחכות בסביבות שנה עד הילד הבא, אז גלולות זה אמצעי המניעה בשבילך.. אם היית מחכה שנתיים או יותר גם התקן יכול היה להתאים. אחת מתופעות הלוואי של הגלולות היא עליה במשקל. אבל כמו שראית לא אצל כולן זה ככה. לגלולות יש עוד כל מיני תופעות אפשריות כמו צמיחת שיער או ירידה בחשק המיני, אבל ברור שחלק מאוד גדול מאוכלוסית הנשים משתמש בהן. לא ציינת אם את מניקה. אם כן, רק גלולות בשם סרזט מתאימות למניקות..