הפריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב האם מישהי יודעת כמה יעלה לי באופן פרטי הפריות??? ולא דרך הקופה
4 תגובות
עמוד 1
  • היי אורלי,
    העלות תלויה מאוד בהשתתפות של קופת החולים שלך ובביטוח שיש לך.
    אני מציעה שתפני לרופא ותבקשי הצעת מחיר ואז תבררי עם הקופת חולים לגבי השתתפות.
    יש היום הרבה קומבינות בין רופאים פרטיים לקופות חולים... כבר שמעתי על רופאים שמחלקים את העלות של הטיפול למספר קבלות ייעוץ ואז ההשתתפות היא גדולה מצד הקופת חולים...
    בהצלחה.....

• זה תלוי באיזה קופה את,
    אני עושה פרטי שממומן חלקית דרך הקופה, אני בלאומית בגלל שאני בסיבוב שני זה עולה לי 950 ש"ח לילד ראשון זה עולה 800 וקצת עד כמה שאני זוכרת..
    הרופאה שלי גם מקבלת בלאומית אז מרשמים היא מוציאה לי דרך הקופה ואז יש השתתפות על התרופות.

את יכולה להתייעץ עם הפקידות של הקופ"ח הן אמורות להכיר את העלויות, אם יש אצלכם מרכז בריאות האישה אז שם יש את כל המידע.
  • אני עושה פרטי באזור הצפון, לפי הבנות אני משלמת הון עתק - אבל לדעתי הרופאה שלי והילדים בע"ה שווה כל שקל!!!

אני משלמת 2,700 ש"ח לשאיבה + החזרה ו-600 ש"ח לבית החולים הפרטי...

את ה-2,700 הרופא מחלקת לי לפי הפעמים שהגעתי (זה נחשב יעוץ) ואני מקבלת החזר מקופת החולים ומהביטוח הפרטי שיש לי...

אז יוצא שאני משלמת משהו כמו 800 ש"ח.

בהצלחה!!!!
  • היי אני מטופלת פרטי ,ואני משלמת כל טיפול 750 ש"ח ובנוסף גם תרופות שיש השתתפות משמעותית מקופ"ח ,בנוסף על כל טיפול(שאיבה והחזרה) תשלום של 680 ש"ח לאסותא ...
    בקיצור הסיפור הזה לא זול ,אבל לדעתי יש תחומים כמו בריאות שאין לחסוך בהם ועליהם ,...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה