היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
החוזה הוא עד ה1/6. הסיפור הוא כזה: במרץ התגלתה נזילה בקיר.. ובעל הבית התחיל לתקן אותה... אומנם לא דיברנו איתו על הארכת חוזה אבל היות והוא התחיל לתקן הבנו שזה הכיוון... ב1/4 הוא הודיע לנו שהוא החליט למכור את הבית - הוא צריך כסף ולא רוצה להשקיע בדירה, ולכן לא יאריך לנו את החוזה. הוא איש ממש נחמד וטוב ואין לו כוונות רעות, מצד שני הדירה היא שלו והוא צריך כסף וזה לא כ"כ אשמתו שאני בדיוק צריכה ללדת עם תום החוזה הוא אמר שהוא ילך לקראתינו ייתן לנו עוד חודש.. אבל הקונה של הדירה כנראה לחוץ להכנס אליה- אני כבר דיברתי איתו והוא ממש לא איש נחמד, ות'אמת הוא גם לא חייב לנו כלום
בקיצור זה די בעיה שלנו. אני מאמינה שאף אחד לא יזרוק אותנו לרחוב, אבל עדיין נצטרך לעזוב בקרוב
בד"כ אחרי תקופות כאלה מלחיצות מגיעות תקופות טובות ורגועות יותר... או בכל מקרה, מאחלת לך שכך יהיה
אוטוטו את יוצאת לחל"ד, שזה לא חופש אבל יכול לעזור לך קצת להתאפס על הכל...
מה ז"א חוזה בעייתי? תסבירי אולי אפשר לעזור
כמה קשה לעשות דברים מתוך לחץ! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אורטל- פניתי למתווכים רבים - אנחנו כל היום מתעסקים בזה אבל אין היצע גדול של דירות..ובתכלס כולם מציעים את אותם דירות שגם רשומות ביד 2...
שיהיה לכם המון המון בהצלחה
מותק!!! עזבי אותך מהתנצלויות, תקטרי כמה שבא לך...
חייבת להודות שאפילו אני נכנסתי ללחץ רק מלקרוא את ההודעה שלך מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!