עוד שאלה על דיאטה ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• בנות בוקר טוב,

טוב אז אני די מיואשת....
    כל מה שניסיתי עד עכשיו לא זז ממש
    רציתי לשאול אתכן אם אולי שמעתן על -
    הדיאטה של יחיאל ספרא ?????
    זאת הדיאטה שדליה מזור ירדה 10 קילו בשבועיים
    מכרה סיפרה לי ניסים ונפלאות עליה, ואני די חשדנית.

מעניין אם יש פה משהי שניסתה ?

תודה !
12 תגובות
עמוד 1
  • לא שמעתי אבל אני לא בעד כל דיאטות הבזק למינהן!!!
    זה לא בריא וזה לא מחזיק מעמד
  • מסכימה עם סיוון.

דליה ירדה כי היא עשתה את "רוקדים עם כוכבים". רק ספורט
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • טוב אני הולכת להתחיל דיאטה חדשה
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
  • עדידה..
    עשיתי את זה פעם!
  • חחח עמית תודה
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אם באמת רוצים לרדת במשקל צריך לסגור את הפה ולעשות ספורט, לא ממש משנה אם בדיאטה X אוכלים פרוסת לחם מקמח מלא לארוחת בוקר או בדיאטה Y אוכלים סטייק לארוחת הבוקר, כל עוד הפה לא ייסגר והגוף לא יזוז לא יורדים במשקל!
    כדאי מאוד לעבור לת**** בריאה יותר - קמח מלא, אורז מלא ושאר ה"מלאים" ירקות, פחות שומן, פחות מטוגן....
    באמת שלא ממש משנה איך קוראים לדיאטה ומי הגה הפעם רעיון מהפכני ומתפרנס ממנו בכבוד.

• עדי מותק,
    המרק הזה באמת זוועה !!!!
    עשיתי אותו לפני שנים ולא היה משהו....
    רק שתדעי שאת הדיאטה הזו נותנים לחולי לב לפני שהם נכנסים לניתוחי לב,
    וחייבים להוריד מהר במשקל...
    לגביי הדיאטה שרשמתי , אני לא מחפשת דיאטות בזק, אלא משהו שיכול לעזור
    בנוסף לדיאטה.
    יחיאל ספרא הזה מפורסם בזכות מתכון של ירקות וגרעינים (שכל אחד יכול
    לרכוש בסופר...) והרעיון הוא לאכול כל יום חמש כפות מהתערובת.
    מה שזה עושה זה הפחתה וירידה בתיאבון !
    וגם המחיר לא בשמים - 380 ש"ח והוא נותן לך את המתכון שתמשיכי לעשות אותו
    לבד. כלומר התשלום חד פעמי...
    עניין אותי אם משהי שמעה עליו...

בכל מקרה בהצלחה
  • אם את מחליטה לנסות, אשמח להתעדכן בתוצאות
  • תתרחקי מדיאטות קסם!!! אני לא מבינה איך אפשר להוריד 10 ק"ג בשבועיים!!! זה לא בריא לגוף ומה שיורד מהר, עולה מהר. צריך להוריד כחצי קילו בשבוע (זה נשמע מעט) כדי שהירידה תהיה יותר בריאה ולאורך זמןץ

אני אישית לא אוהבת לשמוע את המילה דיאטה בכלל, אני חושבת שמה שצריך לעשות זה לשנות את אורח החיים, וכמובן שזה לא קל.

סיפור אישי - אני בחורה די רזה, מתעסקת בספורט (טוב, זה המקצוע שלי) לפני שנתיים היה לי תקופה שלא הייתי מרוצה מהגוף שלי, אני מכירה אותי כרזה ופתאום היו לי צמיגים בגב ונשקלתי וקיבלתי שוק, מאותו רגע עשיתי שינוי והחלטתי שאני חוזרת לעצמי!
    התחלתי שומרי משקל לבד, שלפי דעתי זה לא דיאטה אלה שינוי במחשבה, שיודעים כמה כל מאכל שווה בנקודות פתאום מתחילים לחשוב האם שווה או לא לאכול אותו, התחלתי לעשות יותר הליכות ורכבתי על אופני הכושר שלי, עבדתי על עיצוב ולאחר כמה חודשים חזרתי לעצמי ולמשך כמעט שנה שמרתי על המשקל (עד שנכנסתי להריון), עכשיו אחרי הלידה אני מחכה בקוצר רוח להתחיל להתאמן (אני ילדה טובה, מחכה לשישה שבועות וכבר חזרתי לשמור על אוכל בריא).

"דיאטה" טובה לא צריכה להתבסס על כמה מורידים אלה על כמה זמן שומרים על המשקל שירד!
    רותי
  • דיאטה טובה היא זו שבמאזן יומי סך הקלוריות ששרפת גבוה מסך הקלוריות שהכנסת באוכל.
    כך שבאמת כל דיאטות הבזק האלה עושות יותר נזק-
    גם מהבחינה של חסרים לגוף, וגם זה מכניס את הגוף למגננת "רעב" שאח"כ כל מה שתכניסי לפה, ייכנס למאגר כשומן, כי לגוף יש זיכרון של מחסור.

דיאטה נכונה לאישה בריאה צריכה לכלול כ-1200 קלוריות ליום.אין דיאטת בזק שעומדת בזה

• יש לי גיס (לשעבר-אחותי גרושה) שסובל ממשקל עודף מאז ומתמיד (עניין גנטי במשפחה שלהם) ..
    לאורך השנים צפיתי בו מהצד שהוא עשה אין ספור דיאטות. את כל המפורסמות שבהן...
    חלבונים, מרקים, אורז מלא וכו' ... כל השנים הוא הוריד 40 ק"ג ואח"כ העלה 60 +
    עד ש...
    הוא התגרש מאחותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה