אההההה איזה חוסר טאקט מפגרת!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמא של חברה שלי!!!!!
    ועכשיו אני יסביר, גיסי עומד להתחתן עם בת דוד של חברה שלי, אז בחג היינו יחד ואבא של גיסתי לעתיד סיפר לאמא של חברה שלי שהבת שלו מתחתנת עם גיסי, עד פה הכל סבבה
    עכשיו היא פוגדת אותי בסופר ומדברת איתי על זה שנהיה משפחה ואז היא שואלת איפה אני גרה, אמרתי לה שאני שוכרת לא רחוק מאמא שלי ואז הגיע השיא!!! היא שאלה אם הילדה שלי אצלי או אצל אמא אז בשיא התמימות אמרתי שהיא בגן
    אז היא המשיכה ושאלה אבל מי מגדל אותה את או אמא?

14 תגובות
עמוד 1
  • אל תתייחסי

יש אנשים שלא חושבים

• אל תתייחסי יש הרבה אנשים סתומים.

• סתומה ברמות
    איזה אנשים לא נורמליים יש ....
  • איזה סתומה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אבל מאיפה הרעיון הדפוק הזה????
    והיא עוד אומרת לי את בהריון אז חשבתי...

• אולי היא חשבה זמנית בגלל ההריון שאמא שלך עוזרת לך?....

לא יודעת, לא מכירה אותה....אולי כדאי ללמד זכות
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • לאאאאא היא אמרה בפירוש שחשבה שבעלי לא רוצה את תהילה וגם ככה יש לנו ילד בדרך..

• איזו מפגרת

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מצד שני היא אחת כזו שמחפשת כל היום על מי לרכל אז שתתפוצץ!
    אבל מטריף אותי שהיא בכלל העזה לחשוב ככה, שאני יוותר על החמצן שלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה