סקר: שמות לתינוק/ת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתי התחלתם כבר לחשוב על שמות ולבחור?....
    [/url
9 תגובות
עמוד 1
  • חשבתי על כל מיני שמות במהלך ההריון, אבל לא הייתי נעולה על משהו ספציפי.
    אמרתי לבעלי שאני חייבת לראות אותה קודם בחוץ, להסתכל עליה ואח"כ להחליט.
    וכך היה...
    היו כמה שמות וכשהסתכלתי עליה, הרגשתי שמה שמתאים לה זה איילה...
    ובסוף קראנו לה איילה.
    אני קוראת לה איילי
  • איילה זה שם מהמם...
    [/url
  • הריון ראשון עשינו רשימה של כמה שמות שלא הסכמנו על אף אחד מהם. אחרי הלידה, היה רק שם אחד ששנינו אהבנו.
    לידה שניה רק אחרי הלידה בחרנו את השם.

בעלולי נעול על 2 שמות טום ובר! ואני לא אוהבת אותם.
  • לבת כבר היה לי שם מהרווקות

• אחרי הסקירה המוקדמת אבל לא נגלה לאף אחד עד הברית
  • עוד לפני שנכנסנו להריון ידענו

• כבר משבוע 12 חלמתי שזאת בת עם שיער שחור ושאנימ ניקה אותה... ובחלומי קראתי לה הדס...
    אמרתי לבעלי בהתרגשות בבוקר ושנינו הסכמנו....

• בעלי ואני החלטנו שלא מדברים על שמות עד חודש שביעי, למרות שידענו מראש שזה חייב להתחיל באות מסויימת, כי זה מסורת במשפחה שלו. אז שנינו חשבנו לעצמנו על אופציות באות הזאת, וכשהגענו לחודש שביעי הסתבר שאנחנו מעדיפים אותו שם.
    אבל שום דבר לא סגור עד הברית, וגם לא מגלים לאף אחד את השם בינתיים.

• אני עוד לפני ההריון, בעלי בהתחלה (כבר בהריון שדיברנו על שמות) לא כל כך התחבר, ומשום מה אחרי שזה השם שנבחר הוא החליט שהוא בחר את השם...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה