היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היא לא בוכה, היא מנג'סת, נצמדת אלי, אני חושבת שזה מרעב אבל כשאני מקרבת אליה בקבוק - עם מתנגדת.
חמותך
איזו חמה דוחה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
לגבי חמותך "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
טוב, אז עכשיו אני בפניקה
חמותך.... וואי איזה יצורה
חמותך - זה רק מזכיר לי את חמותי ואני מרגישה את העצבים שלי!!
בקשר לאמילי - אני חושבת שהיא עברה המון בתקופה האחרונה. אני ממש זוכרת שכתבת פה דברים מאוד לא נעימים שהיא עברה כמו ההוא בMRI שהחדיר לה מחט בכל מקום אפשרי. זה חוויות קשות לנו כבוגרים ובטח ובטח לתינוקות רכים. אני חושבת שתהיי בשבילה כל הזמן כל הזמן. היא צריכה חום ואהבה בטונות!!!! ובמקביל הייתי מתיעצת גם עם רופא ילדים כי למה לא?
החרדה שלי רק עולה
רגע ציקי... היא רואה טוב כרגע או מטושטש? כי הראיה שלה לר התייצבה עדיין אז זה הגיוני ממי...
תחשבי שבן אדם מבוגר ח"ו שמאבד את הראיה פתאום או שראייתו נחלשת כל הביטחון מתערר !!!! אותך היא מזהה כי היא מכירה אותך הכי טוב !!! גם לפי הקול וגם צל!! זה מתסכל .... ואני מסכימה עם סוכנת צ' לגבי כל מה שעברה... היא והגוף הקטן שלה נמצאים עדיין בטראומה
לגבי חמותך
ציקוש - אותי זה מדאיג. גם בגלל כל מה שהיא עברה. כן הייתי הולכת לרופא ילדים וכן הייתי מבקשת הפנייה לאבחון לראת מה עובר עליה...