היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נמאס לי , קשה לי , בא לי כבר לחטוף את הצירים הכי כואבים עלי אדמות העיקר להיות אחרי!!!
אני כל היום במצב רוח ירוד ופשוט בא לי כל היום לבכות!! [URL=http://www.myrainbowtext.com]
10 תגובות
עמוד 1
אוי מאמי.. אני מבינה לליבך.. אחזיק בשביל אצבעות שבע"ה זה יקרה עוד השבוע.. ואת באמת ממש קרובה לסוף.. תתנחמי בזה שבקרוב מאווווד מאוד את אחרי!
עוד קצת בובה.. הוא לא ישאר שם לנצח.... תנצלי את הזמן שהוא עוד בפנים למנוחה כי אחרי זה, אי אפשר! הכי חשוב שיבוא בזמנו שלו, ובידיים מלאות
תשמעי...חודש תשיעי הוא בהחלט הכי קשה, מייגע ומזוויע שיש! אני כ"כ, כ"כ מבינה אותך! אבל.......את כבר אוטוטו שם, לא נשאר לך לחכות הרבה בכלל! תתעודדי ותחזיקי מעמד, כי אין לך כ"כ ברירה.... מאחלת לך לידה קלה ממש בקרוב!
אני כלכך מביה אותך-ומרגישה כמוך שכבר רוצה ללדת- דווקא עכשיו הילדים החליטו שהם רוצים לשבור רצף של חולי ושוב מצוננים,משועלים, מלאי ליחה ומקיאים -לפחות זה קצת עוזר למחשבות שלי לרצות ללדת להידחות עד אחרי שהילדים יבריאו. אי כל יום מכבת אפילו אם זו לא מכונה מלאה וכל יום דואגת לנקיון הבית, כדי שבמידה והלידה תתרחש בפתאומיות- הכול יהיה מוכן- עכשיו מה שנותר זה להכין את תיק הלידה ולקבל צירים אפקטיבים שיוביל וללידה המיוחלת. מאחלת לנו ללדת עד יום העצמאות!
מבינה אותך
ב"ה
בנות , תודה אתן מקסימות, תודה על העידוד,תמיכה וחיבוקים
לילוש תודה מותק!! אני לא צריכה שישמין הערכה בשבוע שעבר כבר בין 3500 ל3800 מספיק גדול לא??? [URL=http://www.myrainbowtext.com]
זה כבר הסוף...תחזיקי מעמד עוד קצת.. ובנתיים מלאאאאאאאאאאא
מאמי שולחת לך ים חיבוקיםםםםםםםםםםם אל תהיי עצובה, בעיתו ובזמנו בע"ה הבייבי יהיה בידייך