בנות שעברו קיסרי או שניים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כנראה ההחלטה ה"גורלית" נפלה והחלטנו, אני הולכת על קיסרי... (למה כנראה? כי יש רופא שבוע הבא כדי לסכם סופית ולתת אור ירוק לנסוע לבית חולים לקבוע תאריך או להפך לשנות את ההחלטה מקצה לקצה...
    התחילו חששות, דאגות, פחדים...
    מי שיודעת ומי שלא זה קיסרי שני. לינוי נולדה גם בקיסרי עקב מצג עכוז אבל גם בנוסף יש לי לא מעט בעיות (שאגב בגללן עשיתי IVF ולכן אני החלטתי ללכת על קיסרי)
    צריכה קצת חיבוקים ממי שלא מבינה וקצת תמיכה ומילה חמה ממה שכן מבינה בנושא... אשמח לשמוע קצת עצות, טיפים, איזה חוויה מעודדת, מצד שני אשמח לשמוע גם לא שהכל ורוד ועדיין שאני אהיה שלמה עם ההחלטה... אני יודעת שיש פה בנות שעברו לפחות 2 קיסרי ומאוד אשמח לשמוע מכן (סיוון, הדס... מי עוד?)
    [center]
22 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אני עברתי קיסרי חירום
    קודם כל המוןןןן

• קבלי המון

• אני מכירה כמה בנות שעברו 2 קיסרי, אמרו לי שאחרי הקיסרי השני ההחלמה יותר מהירה ופחות כואבת.
    שיעבור בקלות עד כמה שאפשר!
  • לא עברתי קיסרי אבל בעזרת ה׳ בקרוב אני יעבור
    למה זה מפחיד כל כך?

• מקפיצה
    [center]
  • גם אני עברתי קיסרי
    אצלי המצב היה שונה לחלוטין כמו שאת יודעת הניתוח די הסתבך ונשארתי עם פצע פתוח..
    כעיקרון אחרי הניתוח הייתי ממליצה לך ללכת המון גם אם כואב לא להפסיק ללכת ולא יכאב יותר

• את יודעת שדעתי האישית היא לנסות, ואני גם ניסיתי
    כמובן כל עוד אין בעיה רפואית שמונעת את הנסיון

בכל אופן כמו שאת יודעת הגעתי לשבוע 41 ואין לידה כלום, חוץ מצירים לא סדירים שאפילו פתיחה לא הביאו, שום דבר לא מתפתח.
    הניתוח עבר בסדר גמור, אפילו הייתי פחות לחוצה מאשר אצל להב (קצת בבאסה כי הפעם נתי לא היה איתי בתוך חדר הניתוח).
    ההתאוששות - אצל להב לא היו לי כאבים בכלל - אני יודעת שזה נשמע מוזר אבל באמת באמת באמת כלום כלום כלום, התחננו בפני שאקח משככי כאבים ואני בשלי לא הבנתי למה כי פשוט לא כואב לי.
    דרך אגב תקופה ארוכה, אפשר לומר אפילו שנתיים אחרי הניתוח עדיין לא הרגשתי את האזור, הכל היה כמו לא קיים

• אני אומנם עברתי קיסרי אחד, עם התאומים, וזה היה מתוך בחירה אישית שלי למרות כל הסיפורים ששמעתי -
    1. לא רציתי לבלות שעות בחדר לידה
    2. לא רציתי לדחוף ,לנשום, לצעוק, להזיע
    ואני לא מצטערת על זה בכלל, זה לא נורא כל כך, צריך לקחת הכל בקלות!

חשוב באמת לקום וללכת ברגע שמתאפשר ולא להתפנק
    לא להתבייש לבקש משכך כאבים להקלה על הכאבים
    והכי חשוב - תנסי לשאול אם אפשר לסגור את מקום הניתוח עם תפרים נמסים / הדבקה ולא עם סיכות. לי לא היו סיכות ולא הרגשתי כאבים כמו שבנות עם סיכות תיארו (ועד היום אין לי מושג למה לי לא היו סיכות?!

• תודה.. יש עוד בנות?

[center]
  • עברתי ניתוח בדיוק לפני שלושה שבועות.
    הכניסו אותי במצב חירום למרות שהכל היה תקין עד לסופו של ההריון ובתוך רבע שעה החליטו שאני חייבת להינתח.
    מניסיוני האישי,
    ברגע שהייתי יכולה לקום, ז"א אחרי שהוציאו ממני את האינפוזיה והאנטיביוטיקה שנותנים בניתוח, מיד התחלתי לזוז למרות שהיה לי מאוד קשה.
    האחות נתנה לי זריקת וולטרן בירך וקמתי על הרגליים. הרגשתי שזה מה שמשקם אותי ונותן לי כוחות...
    אומנם זה מאוד קשה, אבל כדי לעודד את עצמי, הכרחתי את הכאב שלי להתגמד לטובת ההליכה ואז הלכתי עוד קצת ועוד קצת... עשיתי סיבובים בפרוזדור בבי"ח. אחרי יומיים בערך היה לי כבר הרבה יותר קל לזוז.

המלצה שניה:
    יש בתי חולים שהמיטות נורא גבוהות וממש קשה לקום ולשכב, לכן בקשתי שיתנו לי דרגש וזה ממש הקל עלי בקימה ושכיבה...
    המלצה שלישית:
    קשה לדחוף כשיש להתפנות ואפילו אם יש קיבה רכה, כי הניתוח מתכווץ לו בדחף, לכן לא התביישתי לבקש מאחות נרות גליצרין והכנסתי 2 כל פעם שהיה לי לשירותים.
    זה הקל על הדחף. פשוט יצא כמעט לבד מבלי שאתאמץ ומבלי שיכאב לי בניתוח.

המלצה רביעית:
    כואב לך? אל תסבלי. תבקשתי משכך כאבים.
    אני הייתי 'חיה' על וולטרן.
    בפעם הראשונה קבלתי בזריקה כי ממש כאב לי ובפעמים הבאות היו נותנים לי כדור.
    אממ זהו.
    שיהיה בהצלחה והמון מזל טוב :)
  • גם אני עברתי קיסרי.
    הוא היה ניתוח חירום והריצו אותי לחדר ניתוח.
    אבל באמת כמו שכולן כתבו כאן מאוד חשוב לקום וללכת ולהתקלח. ולרחוץ את החתך לפחות 3 4 פעמים ביום עם חומר מחטא.
    ולקחת משככי כאבים עם כואב אני ביומיים שהייתי בבית חולים קיבלתי וולטרין כל בוקר וכל ערב- הציל אותי וכמובן אופטלגין בין לבין.
    זה כואב זה קשה זה מחליש וצריך להישמע לגוף אבל עדיין חיבים להשתדל לזוז.

• תודה יקרות על התשובות...
    בקיסרי ראשון היה לי פחד מוותתתתתתת מהניתוח (שיגעתי אותך סיוון כמו שלא יודעת מה עם השאלות, זוכרת?)
    אחרי ניתוח אמרתי שהשד א כל כך נורא, כמובן כואב ולא ענים והחלמה לא קלה אבל דמיינתי הרבה יותר גרוע...
    ועכשיו בשני, יש כאלה שאומרים שההחלמה יותר קשה ובהרבה ויש שאומרים שיותר קל בשני...
    ואני נושמת לרווחה ומתפללת שהכל יעבור כשורה ויהיה בסדר ובכלל אני בשוק שאני מתקרבת לזה בכלל, הזמן טסססס בינתים
    [center]

• אצלי בניתוח הראשון הייתה מישהי שאמרה לי שמאוד חשוב ללכת, הקשבתי לה כי היא הייתה אחרי קיסרי שלישי - תיארתי לעצמי שהיא יודעת על מה היא מדברת....
    לי זה מאוד עזר גם בראשון וגם בשני.
    ההחלמה בשני הייתה לי באופן אישי פחות כואבת אבל יותר ארוכה.
    שבוע הבא נעבור את השלישי נראה איך הוא יהיה....

בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה ום תאמיני שיהיה טוב, יהיה טוב
    יום נפלא
  • בהצלחה... זה באמת קצת מפחיד ..
    בע"ה גם אני חושבת לעשות קיסרי, מה הפרוצדורה לקביעת ניתוח מראש??
  • היי ורה...
    גם אני עברתי קיסרי אחד וכנראה גם יעשה עוד אחד ממש בקרוב....
    ממה שחקרתי ושאלתי את הצוות הרפואי ובנות שעברו 2 ניתוחים, ההחלמה אמורה להיות יותר קלה מאשר בקיסרי הראשון...כולי תקווה..
    [url=http://www.fastup.co.il/v.php?file=43499656.jpg]
    [url=http://www.fastup.co.il/v.php?file=63983314.jpg]
    [URL=http://www.glittertextlive.com]
  • תודה נשמותתתתתתתתתת... מחכה ליום שלישי הבא כדי לקבל הפנייה לניתוח ואז אסע לקבוע תאריך... אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
    [center]
  • עברת את זה כבר בעבר וזה קטן עלייך!

תהיי שלמה עם ההחלטות שלך - את יודעת הכי טוב מה טוב בשבילך ובשביל העוברית שלך

שיהיה בהצלחה

• [center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה