סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן מסדרות את המיטה של הילדים כל בוקר (או הילדים עצמם)?
    ואת המיטה שלכן?
    מסדרות את השמיכות והכריות יפה או שגם שמות כיסוי מיטה?

ועוד משהו
    אתן מקפידות שהסט מצעים יהיה תואם?
    אנחנו לא מסדרים את המיטה שלנו. נראה לי מיותר
15 תגובות
עמוד 1
  • את של הבנות אני מסדרת, את שלנו אם יוצא לי להכנס לחדר במשך היום...
    מבחינת הכלי מיטה שלנו - בדיוק כמו אצלכם
  • בטח מסדרת!!!!!
    גם עושה אבק מטאטא ומעבירה סמרוט כל בוקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ועכשיו תרשי לי
  • את המיטה של הגדולה אני מסדרת, הגדולה לא מצליחה להרים או להזיז את השמיכה בכלל אבל היא מסדרת את הבובות שבמיטה ומוציאה את הבקבוק מים של הלילה.

את המיטה של הקטנה לא, כי זו מיטת תינוק והיא כל הזמן מושכת מהרצפה את השמיכות, היא חושבת שמשהו מסתתר מתחת
  • אני מסדרת את המיטות...
    לאחרונה קצת הכנסתי את רעי לזה, אבל לא תמיד יוצא שיש לי זמן וסבלנות בגלל הלחץ של הבוקר

המצעים אצלי תמיד תואמים...
    אני לא יכולה שלא... זה כבר משהו מבית שהשתרש...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• ענת שתהיי בריאה עם התגובות שלך!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • לא מסדרת... אין זמן לזה....

• משתדלת לסדר

• מנערת את הפוך על המיטה (זה נראה מסודר - לפחות למראית עין...)
    כיסוי מיטה . קניתי בעבר כי זה מהמם . אבל , אין בזה כ"כ שימוש
  • אני תמיד מסדרת

• אני תמיד מסדרת את המיטה של נהוראי, גם שהוא עדיין קטן, אני אוהבת שהכל נראה טוב ומסודר...

את המיטה שלנו פחות, אני תמיד מגיעה למצב של איחור לעבודה ואין זמן בבוקר
    אבל סט המצעים תמיד תמיד תמיד תואם.
    יש לי שריטה בנוגע ליופי.

• אני מסדרת את הפוך על המיטה איך שאני קמה. לא מסוגלת לראות את השמיכה לא מסודרת. אם בעלי ליד אז כל אחד מושך לצד שלו ומסדר. זה לוקח בדיוק שתי שניות וחצי.

את המיטות של הילדים באמת אין לי זמן בבוקר ולהם יהיה קשה לקפל את השמיכה אז לפעמים יוצא שאני מסדרת (יום חופשי) ולפעמים לא. אני כמעט ולא נכנסת לחדר שלהם במהלך היום אז פחות מפריע לי (מה שלא רואים לא יודעים
  • אני כמו ענת..
    עושה אבק, מעבירה סמרטוט..
  • אני כמו ליטוש
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
  • היות שאני לא עובדת אז ...

אני מסדרת את המיטות של שניהם ואחת ליומיים מעבירה ניגןב עך הריצפה .

מבן אביאל אני דורשת לקפל את הפיגמה ( בן 4 ) ולהניח בארון מרואי רק לעשות פיפי על הבוקר בשירותים (בן 2)
    כמובן שאת החדר שינה שלנו אני מסדרת כל בןקר

http://www.f2h.co.il/1848034048453
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה