היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נמאס לי כבר. במשך הרבה מאד זמן עשיתי מאמץ גדול להתקרב אליו למרות כל מה שעשה. מהרגע שהכרנו כנראה לא באתי לא בטוב בעבר הוא כבר ניסה להמריד את כולם נגדי ולעשות שיחה לבעלי אחר כך היו עוד פיצוצים השיא היה שבחתונה לא חיבק את בעלי ולא רקד בכלל.. כמובן שהיו לי מאה תרוצים לכל דבר ותמיד אני אשמה בעלי דיבר איתו ותמיד זה נסגר בזה שכולנו נעשה מאמץ. אז עשיתי בשביל בעלי ומתוך הבנה שהבן אדם הזה באמת מעורער בנפשו עשיתי שוב ושוב ושוב ובסוף אני מקבלת חרם מוחלט שלו ושל אשתו לא ראינו אותם חודשיים!!! אפילו שלום הוא לא אמר לי. הוא אמר באופן מופגן ובולט שלום לבעלי. בחיים שלי לא הגעתי למצב כזה באופן כללי וגם בקשרים קודמים אני תמיד מסתדרת ותמיד מכבדת. לא אמרתי שצריך להיות חברים טובים אבל לפחות מינימום של המינימום. מה אני מפלצת? כלב? בקיצור מיום שישי בערב זה הנושא החם בבית וכבר התחלנו לריב על זה וכבר בכיתי מזה ואני לא רוצה שהזבל הזה ישפיע ככה ויהרוס לנו ככה!
מה אני אמורה לעשות? אני החלטתי שאני מתעלמת ממנו ולא פונה אליו ולא מנסה יותר. אם יפנה אלי כמובן שאענה אבל נגמרו ההתרפסויות והנסיונות הנואשים שלי. אני צודקת? בעלי אגב מגבה אותי ורק רוצה שאני אהיה בסדר ולא אתייחס לזה הוא כבר ויתר על שיהיה לי קשר טוב עם גיסי.
12 תגובות
עמוד 1
מותק, שימי עליו קצוץ!!!!!! יאללה שיילך לחפש, חצוף! לא דווה את המאמצים שלך, די! תתעלמי ממנו כאילו הוא אויר.
כמו שאמרת. תתעלמי. אם הוא פונה אליך תחזירי לו תשובה. תשתדלי להתעלם ממנו יש אנשים כאלו אין מה לעשות
את צודקת שהחלטת להפסיק להתרפס ולנסות ! את נתת צ'אנס, זה הכי מעצבן שזה קורה, שמההתחלה לא באים טוב למישהו ועד מישהו שכ"כ חשוב לך להסתדר איתו... סתם לדעת, את יודעת מה מפריע לו בך? הוא נתן סיבה פעם? בכל מקרה, בעלך בחר בך !!! ולא בו (משפחה לא בוחרים להזכירך, אישה- כן ) וכדאי שאחיו ייתן לך קצת קרדיט אם בעלך החליט להתחתן איתך... בכל מקרה, טוב עשית שאת יורדת מהמאמצים לשלום איתו, לפעמים עדיף שלום קר... עדיף שלא יהיו יחסים על פני סכסוך, תנסי להשאיר את זה ככה- במצב של התעלמות וסוג של ניתוק... זה מה שאני הייתי עושה.. בהצלחה מאמי, אני בטוחה שאת טיפוס מקסים אבל יש פעמים שזה כמו שמן ומים- בחיים לא מתערבב....
זה אני כתבתי את זה???
תודה בנות. אתן מחזקות אותי. לי כבר איו כוח לניסיונות אין סופיים ובסוף לחטוף כזו שטוזה.
יולי - בעלי שאל אותו פעם חד וחלק מה מפריע לו והוא אמר שפעם שלחתי sms...חוץ מזה כלום! אין משהו שהוא יכול להצביע עליו אמרתי לו תגיד מה מפריע, אני אשנה. לא היה לו משהו להגיד. מוצא כל מני שטויות, פעם דברתי איתו ואמר שפתאום נעלמתי שאלתי לאן? לא ענה. תביני אני אצל ההורים של בעלי מתביישת לקום לשירותים, אז פתאום אני אקום ואעזוב את הסלון?? בתחילת הקשר שלי ושל בעלי אמר שאני מנתקת את בעלי. בעלי הכיר אותי כשהיה בן 32 אני הקשר הרציני הראשון שלו לפני שהכרנו הוא היה יושב כמעט כל ערב אצל ההורים שלו. אבל יותר זה לא מתאים. ואנחנו באים כל יום שישי ואני תמיד מעודדת את בעלי להתקשר להורים שלו. בקיצור כל פעם הוא מוצא משהו חדש ולא עוזר כלום. עשינו שיחות, ערבנו את ההורים וזה יצר עוד יותר בלאגן. אני באמת מיואשת.
שירה בגלל זה כתבתי לך שאני ממש מבינה אותך מה את עושה? את מדברת איתן? איך עת מתנהגת שאת רואה אותן?
אני ממש לא מדברתן איתן היו מתות
לצערי, אני חייבת לראות אותו כי הוא שורץ אצל ההורים שלו מה לעשות... פשוט נתעלם
גם הן, 3 הפרינססות (אחת נשואה אבל גם גרה אצלה) גרות אצל האמא אז אני אספר לך שגם חמתי לא ראתה את נהוראי...
אצלכם לפחות יש קשר עם החמים
שירה, גיסי עם הילדות לחמותי הן אוכלות, מתקלחות, מצחצחות שיניים ונרדמות ואז הוא מחזיר אותן אומללות
אין לי עצה... פשוט תנסי להבין שזו צרות עין שיש לו עליכם, הקנאה זה אויב הכי גדול של בן אדם.. תנסי פשוט לא להתייחס, ככה ז\ה יפוצץ אותו.. חוץ מזה לא נראה לי שיש מה לעשות כי כבר כתבת שניסיתם הכל..וכלום לא עזר
נופרי תודה! את צודקת. אני עשיתי הכל וזהו! לא מתכוונת להמשיך ולעשות הפסד שלו
שימי עליו פס כל עוד בעל מגבה אותך !!! אין יותר טוב מזה