סקר קיפול כביסה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך את מקפלת את הכביסה?
    - באיזה מקום בבית?
    - לפי איזה ערמות?
    הייתי מקפלת על הספה אבל מאז החלפנו ספות על שולחן הפינת אוכל.
    קבוצות - לכל אחת מהבנות - חולצות, מכנסיים, תחתונים, "שונות" (שמלות, פיגמות וכו') ממיינת גם לפי ארוך-קצר.
    לנו - לכל אחד ערימה של כל הבגדים , גרביים של כולם בסלסלה נפרדת.

18 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מקום קבוע:
    אם יש זמן ומזג אויר טוב, אני מקפלת במרפסת ליד החבלים, מורידה קודם את של הבנות מקפלת לסלסלה והולכת לפזר ואח"כ חוזרת לשלנו, ובסוף אם יש דברים גדולים (מצעים מגבות וכו')

אם אין זמן הכל נזרק על המיטה שלי עד הערב שאני רוצה לישון וחייבת למצוא את המיטה, אז אני כבר מקפלת את שלנו מיד לארון ואת של הבנות בערמות על המיטה לפי סוגים כמו שמסודר במדפים.

בימים אחרים של שקט אני מקפלת על הספה עם מוזיקה, בערמות לפי המדפים.

ואם הבנות מסביבי ויש לי סבלנות אני נותנת להם למיין, לקחת בגדים לא מקופלים ולשים ליד המדף המתאים ואני עוברת בין הארונות ומקפלת.
  • את מדברת על ערימות בקיפול בלבד, או איך מסדרים את זה בארון?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• חחח אני בדיוק מקפלת כביסה...

אני מקפלת לפי בני המשפחה, ערימה לכל אחד, וכשאני מכניסה לארונות, אני ממיינת לפי סוגי בגדים - בגדי שבת, חולצות קצרות, חצאיות וכו'...

לרוב מקפלת מול הטלוויזיה על הספה...

• בחדר מחשב (חדר אורחים)
    ערימה לחדר שלנו
    ערימה לחדר של הבנים ...
    שונאת לפזר בארונות
    יש מצבים שזה יכול להישאר שם שבוע-שבועיים
  • בחדר השינה שלנו על המיטה בערמות:
    ארוך / קצר ילדים
    ארוך / קצר שלי ושל בעלי

חליפות מקפלת מכנס וחולצה יחד כדי שאפשר יהיה לשלוף ישר מהארון בלי לחפש התאמות
  • ב6 בבוקר על המיטה שלנו בזמן שהילדים שותים שוקו..
    לפעמים גם ב12 בלילה אם אני לא מצליחה למצוא ת'מיטה
  • אני ישר מהחבל מקפלת ושמה בגיגית הכי חשוב
  • עכשיו אני מקפלת על הספה בחדר אורחים, ערימה לכל אדם.
    מכירה את הספר לכל אדם יש שביל?

• איך? להדגים ?
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר

• אני מקפלת על המיטה שלנו. את שלי אני ישר מכניסה לארון. את של בעלי אני פורסת על "החצי שלו" במיטה והוא מקפל לבד ושם איפה שהוא רוצה
  • מקפלת ישר איך שמורידה מהמתלה.... המתלה במרפסת כשאין שמש, וכשמקפלים אז בסלון, עם טלויזיה ברקע....

לא אוהבת שהבגדים הנקיים זרוקים על הספה
  • מקפלת על החבלים מסדרת בגיגית וישר מסדרת בחדרים ..
    לא מורידה מהחבל אם אני לא מקפלת מקסימום מכניסה את המתלה הביתה עם הכביסה
    וערמות כמובן לפי הילדים ככה אני גם משתדלת לתלות על החבל

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • מאז ומתמיד, עוד כשהייתי ילדה שעוזרת לאמא -קיפלתי מול הטלויזיה בסלון
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני בול כמו אורטל.
    מקפלת בסלון. ערימה לכל אחד ומיד מחזירה לארונות

• זה נורא משתנה מזמן לזמן
  • בדר"כ בערב אחרי שהילדודס ישנים אני ובעלי כמו זוג זקנים יושבים מול הטלויזיה ומקפלים כביסה
  • בפינת אוכל עם הטלפון על ספיקר או בסלון עם הטלויזיה ברקע (ניצול מיטבי של הזמן

• טוב, נראה לי שצרך לעשות שינוי!
    מה דעתכן בבית הבא לעשות חדר ארונות גדול, לא גדול מידי כמובן, כוורות-כוורות, לכל אחד כמה תאים, עם טלויזיה גדולה כמובן ואז לכל אחד לקפל ולשים לכל אחד את הבגדים בדיוק בתא שלו... בלי להתחיל להעביר את הערימות....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה