קושי בכניסה להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    פעם ראשונה שאני כאן. מקווה לעזרה:

אני בת 29, מנסה מזה חצי שנה להיכנס להריון. גילו אצלי שחלות פוליציסטיות, למרות שהמחזור שלי סדיר (כל 26 יום). אך עם זאת, אינני בטוחה שיש לי ביוץ. במחזור החודשי הנוכחי, ניסיתי לעקוב אחר המתרחש אצלי לפי שיטת מודעות לפוריות. גיליתי הפרשות קלות (החל מיום ה- 14 למחזור), אך לא ברמה של חלבון דמוי ביצה (וגם לא זוכרת שהיה לי כזה אי פעם). בנוסף, אני עוקבת אחר חום השחר- אך זה עדיין נמוך יחסית, כאילו לא היה לי ביוץ. כרגע אני ביום ה- 18 למחזור וחום השחר הבוקר הראה 36.36 (אתמול היה 36.45).
    לפי המעקב של השיטות שניסיתי החודש, אני רואה שיש מספר בעיות לפי מה שקראתי- הקושי להיכנס להריון יכול לנבוע משלב הלוטאלי, מכיוון שהמחזור הבא אמור להגיע ביום שני. בעיה נוספת- בשל חום השחר שאינו עולה (ההפרשה האחרונה אצלי היה ב- 16 לחודש, כך שאני משערת שזה היה הביוץ, מכיוון שלמחרת לא היו לי הפרשות יותר), כך שייתכן ויש אצלי חוסר פרוגסטרון..
    קיצר, מה נראה לכן שזה יכול להיות? האם ייתכן ומספר בעיות כאלו? השחלות הפוליציסטות עלולות להיות קשורות?

אשמח לעזרה בבלגן ולהבין את כל זה ו/א לאן הולכים מפה?

תודה רבה מראש,
    ת.
3 תגובות
עמוד 1

• היי,
    את בפורום הלא נכון..
  • היי,

גם אני אובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיות, באולטרסאונד מבנה אחת השחלות נראה פוליציסטי וגם אם אני לא טועה הייתה עוד איזה בדיקת דם שהעידשה על זה אם כי אני לא בטוחה ולא זוכרת.
    המחזור שלי גם היה סדיר ......
    אף פעם לא הצלחתי לאתר את הביוץ שלי, לא הצלחתי לראות הפרשות כפי שמתואר.....אני לא מאמינה בשיטות כמו חום השחר וביוציות למינהן.
    ניסינו 5 חודשים ונקלטי.
    ההמלצות שלי אם עוד לא עשית :
    1. לעשות בדיקת פרופיל הורמונלי, בעזרתה תוכלי לדעת אם את מבייצת, כי את לא אז יש פתרונות.
    2. תחילה ניסינו יום כן ויום לא על מנת להיקלט במשך כל החודש אחרי המחזור אבל בחודש שנקלטתי בעלי עשה בדיקת זרע חוזרת ויצא לנו להתנזר שבוע ודווקא אחרי בדיקת הזרע ובאותו שבוע נקלטי- לדעתי הזרע משובח יותר כשמתנזרים כמה ימים.
    3. לבקש מהבעל לעבור בדיקת זרע אם הוא עוד לא התנדב, אפשר לקחת הפניה אפילו מרופאת משפחה

והכי חשוב לא להיות בלחץ ולהיות רגועה כי גורם מעקב מספר אחד של הריון הוא לחץ

בהצלחה

הלן
    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • לא מבינה בזה- אבל יש פורומים אחרים ששם תוכלי לקבל מענה טוב יותר- תשאלי את ערן בפורום רופאים ותשאלי בפורום פוריות ובעצם גם יש פורום של מנסים להיכנס להיריון.
    אני מאחלת לך שתיקלטי בקרוב ובלי שתצטרכי אפילו טיפול- אמן!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה