עזרה לחברה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    לחברה שלי יש מנוי בסטודיו סי שהיא הקפיאה בזמן שהייתה בהריון ועכשיו היא עוברת דירה ועבודה ויש לה את הילדה והיא מתקשה ללכת וביקשה לבטל אותו.
    הסטודיו מתיש אותה ואומר לה לחפש למי למכור את המנוי.
    כתבתי עבורה מכתב ואמרתי לה להתקשר למנהלת הסניף אבל הם מתעקשים, הם לא רואים בעיינים....
    כשכתבתי מכתב כזה לחדר כושר שלי כשבעלי החליט שלא רוצה להתאמן יותר הם מהר מאוד גבו ממני קנס ומהרו לבטל.
    החוזה האחיד עליהם הם מחתימים אינו עולה בקנה אחד עם החוק אבל אני רואה באינטרנט שפשוט לא אכפת להם ויש הרבה בנות שיש להן קושי רב לבטל והם מתעקשים !!
    מישהי נתקלה בביטול מנוי בסטודיו סי ?? מה עשיתן ? האם הצלחת לבטל ?

פניתי בשמה לYNET על מנת לפרסם את המקרה והם אמורים לחזור אליה
    ואמרתי לה לשלוח מסמכים ומכתב להגנת הצרכן ולרשום תלונה באתר תלונה.
    אם כי אני רואה באתר תלונה יש מלא מלא תלונות והם לא מהססים לענות שם ולהתעקש שהם עושים הכל כראוי.

יש למישהי רעיונות ?

הלן

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
2 תגובות
עמוד 1
  • אני ניתקלתי בקושי מסוג אחר אני רציתי למכור מנוי בגרייט שייפ אבל הם לא היו מוכנים שאמכור אותו לבחור שרצה על רקע לאומני, נתנו תירוץ כי לא "עמד בקריטריונים" שכל המידע שהיה להם זה שם ותעודת זהות אנחנו מאוווווד כעסנו על האפלייה וכיום אנו עוזרים לו בתביעה מולם...
    אם ממש חשוב לה היתי מרחיקה לכת עד להליכים משפטיים אולי אפילו רק האיום יעזור ויחסוך את כל הבלאגן...

בהצלחה..

• ירדנה את לא מבינה כתבתי במכתב שאם המקרה לא יטופל לא נהסס לפנות לרשויות החוק ..... הם קיבלו את המכתב היא גם דיברה עם המנהלת וכלום נאדה !!!
    חוצפה !!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה