בעיות בהליכה לישון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה עושים עם ילדה בת 3 וחצי שעושה בעיות בללכת לישון? לפני כחודש עבר לחדרה אח שלה והיא גם כל הזמן מעירה אותו ומפריעה לו ללכת לישון.
    ניסיתי פשוט לקחת ולהחזיר למיטה בכל פעם אבל זה לא מזיז לה והיא כל פעם מתגנבת החוצה וכשאני קמה אליה היא צוחקת, צועקת, בועטת ברגליים, מציקה לאח שלה ולא מקשיבה.
    מה עושים???
7 תגובות
עמוד 1
  • בעבר קניתי לשקד את הפלסטיקים הזוהרים בחושך (כוכבים, ירחים וכו') ובכל לילה הייתי נותת לו לישון עם אחד, והצבתי תנאי שאם הוא ישן בלי לקום וירדם לבד (בלי עזרתנו), אז בבוקר נדביק את הכוכב על הקיר ליד המיטה שלו.
    שפכתי את כל הכוכבים לקופסא ונתתי לו בכל לילה לבחור כוכב אחד
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• קודם כל מדברים איתה,ושואלים מה מפריע לה,ומה לדעתה יעזור לה ללכת לישון ולהרדם,תתפלאי כמה הקטנים האלה יודעים לומר למה הם זקוקים.
    יכול להיות שזה תשומי על זה שאחיה (הקטן אני מניחה?) נכנס לשטח "שלה"
    אולי היא לא עייפה מספיק
    אולי אם תשבו איתה כמה דקות,סיפור במיטה,שיר סתם לדבר קצת או לעשות לה "נעים בגב" יעזור...
  • תודה אבל זה ממש לא יעזור.
    זאת ילדה שיודעת להירדם לבד ובעצמה מאז שהיתה תינוקת.
    אני יודעת שההתנהגות זה בשביל לבדוק גבולות ואת התגובות שלנו ועדיין אני לא מצליחה להגיע לשיטה שתעזור לי.
  • תראי לי יש בת שלוש מאוד עקשנית,שנולד לה עכשיו אח קטן,והיא מאוד בודקת גבולות.
    גיליתי שבעצם זו הדרך שלה לומר לי שהיא פשוט צריכה ממני יותר תשומת,
    יותר פינוק וחום ואהבה....
    אז אצלנו כן עוזר לה**** עוד חמש דקות של התפנקות לפני השינה(ככה גם היא נרדמת בתחושה טובה ולא אחרי מאבק אז היא לא מתעוררת ברוח קרב...)
    ובכלל אחרי שראיתי שללכת איתה בהצבת גבולות ראש בראש לא עוזר אני כאילו לא אומרת לה מה לעשות,או אומרת פעם אחת,ומתעלמת מזה שהיא לא עושה את מה שביקשתי.אחרי חמש דקות היא רצה לעשות את זה,כדי לקבל כמובן את החיזוק החיובי שיגיע אחרי כן
    אני פשוט משתדלת להזכיר לעצמי שאני לא במאבק מולה,ואז דברים הרבה יותר זורמים....שיהיה בהצלחה
  • היא ישנה צהריים?
    איך היא כן נרדמת בסופו של דבר?

• אני מאמינה שזה קשור לכניסה של אחיה לחדר, כי מאז זה רק מידרדר.
    הקטע הוא שהיא ילדה ממש טובה. אף פעם לא מתחצפת, מקשיבה ומקסימה שאני דואגת לתת לה המון תשומת לב.
    פתאום ההשכבה נהייתה ממש מלחמה (שאני יודעת שזה מה שהיא רוצה) אבל אני לא מצליחה למנוע את המאבק איתה. ניסיתי גם כמובן ללכת איתה בטוב אבל גם זה לא עוזר...

היא ישנה צהריים ואני מרגישה שזה מקשה עליה את ההירדמות אבל אין אופציה בגן להפסיק לה את השינה. וככה יוצא שהיא נרדמת רק בסביבות 21:30-22:00, בסופו של דבר במיטה שלה אבל אחרי הרבה מאבקי כח...
  • נורא קשה שהם ישנים צהריים בגילאים האלה. להם ולנו.
    אולי תציעי לה לשבת לידה עד שתרדם? בתנאי שהיא במיטה? ואת יושבת לידה ממזערת דיבור או התיחסות ומשתדלת רק להיות שם פיזית. להקנות לה איזשהו ביטחון שאת שלה. אם היא מדברת איתך להגיד לה עכשיו ישנים ואולי אפילו תעצמי גם את עיניים. בהתחלה זה יכול להיות קשה וארוך אבל זה שווה את ההמשך. היא תהיה במיטה שלה ובהמשך גם כשלא תהיי לידה היא כבר תתרגל להיות במיטה עד שתרדם.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה