היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם להחליף את שמיכת הפוך של נהוראי בצמר או פליז? אני לא יודעת איך להלביש ובמה לכסות הוא לבוש בפוטר דק ומתחת בגד גוף קצר בלבד חם. השאלה אם לא חם לו מדי.
והשמיכה?
15 תגובות
עמוד 1
את הפוטר כבר העפתי! היא ישנה עם בגד גוף1 ורגלית ארוכה 1.
שמיכה - אני לא יודעת מה הסוג שיש לי האמת. נראה לי פוך אבל היא מכוסה ממתחת לכתפיים ומטה אז זה בסדר לה.
אני מכסה עם פליז לא עבה ולא דק סבבבה כזה לבוש בבגד גוף קצר ומעל אוברול ארוך. ובחדר חמים ונעים וגם אני בודקת ידיים ככנ תדעי..
לא יודעת איך המזג אויר אצלכם אבל אצלנו ממש חם.
אוברול ארוך דק ומכוסה בציפה חחחחחחחחחח רווחההההההההה
בערבים היותר קרים או הפוך או שמיכת צמר
שכבה אחד דקה, שמיכת פליז (שיושנים עליה ולא מתחתיה כי יש לה קוצים בתחת והיא זזה כל שנייה). בלילות היותר קרים אני שמה לה שמיכת פוך (שכמובן היא עולה על השמיכה תוך שנייה ורבע).
וואלה עכשיו נזכרתי שיש לי שק שינה. איזה מזל שפתחת את השרשור. חחחח אני ממש גזורה.
חולצה ומכנס ארוכים דקים ושמיכת פוך
שק שינה זו ה-המצאה! עד שהקטנים לומדים לעמוד...
חחח מסכן אוראל איזה אמא פולניה יש לו אני מלבישה אותו גופייה ארוכה + רגליות וחולצה ארוכה ומכנס
מכסה אותו בפוך דק ושמיכת פליז דקה
חחחחחחח יסמין יקרועה חנקת את הילד אני מתקשרת לרווחה...
תלוי מה מזג האויר אצלכם בלילה... אצלנו יחסית נעים עד קריר בלילות אז נווה ישן עם בגד גוף ארוך דק +מכנס ארוך וגרביים דקות. את הפוך לא העפתי...אני ישנה עם פוך גם בקיץ...אבל לילדים אני אחליף לשמיכות דקות יותר לקראת סוף מאי נראה לי...
את מדברת על הלילות? אצלנו נורא קר בלילות? ואני לא ירושלמית ולא גרה בגולן. אני גרה במישור החוף. הילדים שלי ישנים עם גופיה חמה מכנסיים או פוטר או דקות ושמיכת פוך... אני ישנה עם קצר ועם פוך ולא חם לי.....
כמו סיון אוברול דק וציפה
אוברול דק ושמיכת פוך!
אוברול דק ופוך (גם אנחנו עדיין ישנים עם פוך) אני מלבישה אותה בדיוק כמוני, מה שאני מרגישה גם היא. (ברוב המקרים)
ב"ה
מותק!!! הכל תלוי איך אצלכם בבית??? מאיזה אזור אתם???? אצלנו נעים בבית מאוד! את הבן שלי אני מלבישה בבגד גוף ארוך אחד ומכנסיים דקות ארוכות והוא מתכסה בשמיכה קצת עבה ( ת'אמת הוא פשוט כ"כ קשור לשמיכה שגם אם ארצה לשנות ולשים בארון זה לא יעבור בשלום ) [URL=http://www.myrainbowtext.com]