שאלה דחופה מאד ומלחיצה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כשלושה וחצי שבועות אחרי לידה
    לפני מספר ימים הופסקו לי הדימומים לחלוטין, מלבד הפרשות בהירות.
    מכיון שלא חשתיבטוב (כאבי גב נוראיים) הובהלתי לקופת חולים ושם נבדקתי ביןהשאר על ידי רופא נשים
    בזמן הבדיקה נוצר מצב שיצא לי דם.
    לאחר ניקוי המקום ודמם מועט כבר באותו לילה התנקיתי שוב.
    מאז שוב אני לא רואה דם.

האם ייתכן שהדם ירד בגלל הכנסת המכשיר בתוכי (או אצבעות) ?
    האם ייתכן כי בקיום יחסים ירד שוב דם?
    איך אפשר למנוע זאת?
    מה זה אומר זה שירד דם?

הרופא אמר לי שהדם שירד הוא מתוך הרחם.

אשמח לקבל בדחיפות תשובה
    תודה וערב מבורך!

כולנו הילדים של אבא בשמים
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כל אלו שאלות מצוינות, אך כיוון שלא בדקתי אותך, אז היה הרבה יותר נכון להפנות את השאלות לרופא שבדק אותך. אני מניח כי אם הוא אמר שהדימום הוא מתוך הרחם ולא מצוואר הרחם, אזיי זה לא דימום שנגרם בעקבות הבדיקה, ומאותה סיבה גם סביר שהוא לא יחזור אחרי קיום יחסי מין.
    לגבי איך למנוע את זה, כיוון שאינני יודע מה סיבת הדימום, אז גם קצת קשה לי להתייחס לטיפול ו/או מניעה, וכנ"ל אינני יודע מה זה אומר. יש סיבות שונות לדימום אחרי לידה, חלקן רגילות וטבעיות אחרי לידה וחלקן לא - שוב, כל אלו דברים שהרופא שלך צריך לדעת.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה