היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סיפור קצת ארוך ובסופו שאלה: ניצן מאוד בוגר לגילו. בחופשת פסח פשוט הורדתי לו את החיתול והתחלנו גמילה, בימים הראשונים כרגיל היה בורח לו המון. אבל ב3 ימים האחרונים של החופשה לא ברח לו בכלל!!!!! הוא מבקש לעשות פיפי, קקי קצת פחות, אבל רואים שיש לו אז ישר מציעים לו והוא עושה בסיר. הבעיה התחילה כשהוא חזר לגן, סיפרנו לגננת בהתרגשות שהוא עם תחתונים והתגובה הראשונה שלה היתה: אני לא מקבלת ילד עם תחתונים לגן בלי שמודיעים לי מראש
20 תגובות
עמוד 1
וואי איזה סרט!!! ואיזה טימטום של הגננת !!!
אני בשוק טוטאלי! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
את תשנאי את מה שאני כותבת לך אבל הגן של ניצן פשוט דפוק. אני לא שוכחת את הסיפור עם האקמול ואני חושבת שגם הצוות שם לא שכח והן מתנקמות בך על גב הילד. נכון זה לא מעשה בוגר אבל כל התנהלות הגן במקרה ההוא היתה לא בוגרת כך שזה מאוד צפוי שכך הן תתנהלנה. סליחה שאני נחרצת כ"כ
ניצן בגן של ויצ"ו
אבל הוא לא 2 ילדים הוא ילד אחד וסופג גם מכאן וגם משם. ראית איך הן הרסו לך מה שהתחלת בפסח... לא יודעת אולי לבנות אחרות יהיו עיצות טובות יותר
את דעתי על הצוות בגן את בטח מנחשת לבד... תנסי ישבנון... כששקד התחיל גמילה מיד קניתי לו ישבנון, הוא לא יודע מה זה סיר. ובכל פעם שהוא היה מצליח לעשות קקי בישבנון, היינו מדביקים עליו (על הישבנון) מדבקה יפה. תוכלי להביא ישבנון לגן וכך לצוות לא תהיה סיבה להתנגדות. ומה זה משנה להן מאיזו שעה הילד עם תחתונים? מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
העצה הפרקטית היחידה שאני יכולה לתת היא לפנות למנהלת של הגן ולדרוש להביא סיר!
מצד אחד הן טוענות שזה לא הגייני ( "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
בבית יש לו ישבנון - הלכנו ביחד לקנות, הוא בחר עשינו מזה חגיגה.. הוא הסכים לשבת עליו פעם אחת (ובאמת עשה קקי) ומאז הוא לא מוכן.
ללבוש חיתול הוא לא מוכן בשום פנים ואופן, לא לעשות קקי ולא בכלל! כשאני אומרת לו בא נלבש את התחתונים של דייגו (החיתול גמילה) הוא לא מסכים - הוא אומר שכבר יש לו תחתונים. הילד מוכן ב100% לגמילה! הוא רק מפחד לשבת בשרותים...
אז אני חושבת שהברירה היחידה היא להרפות ולתת לו זמן, ובינתיים שיעשה בתחתונים מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מילינה- הבעיה היא שהוא תמיד עושה קקי בגן, וכל פעם שבורח לו הם חסרות סבלנות כלפיו וכלפי...
כל כך חבל לשמוע שלא משתפים פעולה!! במיוחד שאת אומרת שהוא הצליח יפה בחופשת הפסח. למה לעשות עוול לילד
תמר - החתימה מהממממממת!!! סוף סוף התבגרו הילדים שלך
איזה נבלות הן!!!!!!!!!! בגללן הוא עכשיו מפחד!!!
איך תגרמי לו להיות בטוח בעצמו עם הצוות המטומטם הזה הורס לך הכל? [email protected]
גלי - חשבתי על להשאר איתו בבית, אבל אני לא כ"כ יכולה להרשות לעצמי... חוץ מזה שבבית בעיקרון הוא בסדר, כמעט כמעט ולא מפספס
ושוחד.. יקירתי אני כבר אחרי שלב השוחד! יש ביצת קינדר שמחכה לו בארון ליום שהוא יעשה קקי בשרותים.. לא עוזר..
צוות של מטומטמות
אני לא מבינה ... הן חיות בסרט שזה גן עירייה ???? מה ?????????? מה הקטע שלהן ???? זה אמור להיות רצון משותף שהילד יגמל .. גם להן יהיה קל יותר .
תשמעי, את לא יכולה לצפות ממנו להצליח אם אין לו עזרה בגן. הן אמורות לעודד, להזכיר, לשתף פעולה. גם אם הוא יעשה באסלה בבית זה ממש לא אומר שבגן הוא יסכים. בקיצור- הפתרון לגמילה מוצלחת הוא רק עם הגן. אני מבינה שאין עם מי לדבר, ועדיין אני מציעה לחשוב על גישה אחרת עם הגננת... (אולי קצת להתחנף אליה, קצת להגיד לה שאת סומכת עליה, וכו' וכו'...) כי אם היא חסרת סבלנות- זה עובר אליו. ואז הוא לא מעיז אפילו לנסות.
מטומטמות כאלה זה פשוט מכעיס!!!
[ [
מה שזוהר אמרה
אם אין שיתוף פעולה עם הגן זה לא יעבוד טוב ויכול לעשות נזק! אם אין עם מי לדבר בגן(וזה ממש דפוק לדעתי כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר