טלטול או מי שיודעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בחופשת לידה הרי נשמרות הזכויות נכון? ואם אני יורדת אחרי החופשה להיקף משרה מצומצם יותר והייתי בחופשת לידה חצי שנה אז בחצי שנה הותק נשמר לי לפי מה שעבדתי לפני החופשה? (עד חצי שנה של חופשה כמובן כי אח"כ זה חל"ת)

ועוד שאלה - לא הייתי אמורה לקבל תלושים לפסח?
9 תגובות
עמוד 1
  • חופשת הלידה על כל חוקיה נחשבת לפי מה שעבדת טרם החופשת לידה

• תלושים זו מתנה שאני משלמת עליה מידי חודש!
  • לא חייבים לתת לך מתנה לחג עם את בחופשת לידה

שאני ילדתי את שחר ילדתי כמה ימים לפני פסח ולא קיבלתי שום מתנה לחג
  • מה זאת אומרת משלמת עליה?
    מורידים לך בתלוש כל חודש מתנה??

בחודש של התלושים אמור להיות בתלוש שווי מתנה וזה לא יורד במשכורת זה רק למס הכנסה

• את משלמת ועד עובדים מאיפה נראה לך הכסף? נכון שזה לא כל הסכום אבל זה בשביל לקבל "מתנה" בחגים

• אז תדרשי.... לא בכל המקומות משלמים ועד ומקבלים מתנה...

• אני קיבלתי מתנה לחג
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אורטל אני עובדת של משרד הבריאות למעלה משנה אבל במקום עבודה הספציפי הזה לא. אז אולי באמת הם לא חייבים...

• אין חובה למתנות, גם לא אחרי שנה, גם לא בכלל...

אם בתשלום לוועד העובדים מצויין בפירוש שחלק מהגבייה היא עבור מתנות לחגים, את יכולה לדרוש את חלקך...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה