היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שחר המהמם שלי נולד בסוף דצמבר וזה אומר שהוא פותח שנתון. עד כה היה הכי גדול במעון ובגן. בהתחלה רציתי להקפיץ אותו אבל מהר מאוד הבנתי שזה נכון בשבילו. הוא צריך להיות הגדול זה טוב לו. הוא עדין ורגיש בטירוף ויחד עם זאת יש בו תכונות של מנהיג. שנה הבאה הוא עובר לגן דו שנתי בו הוא יהיה בשכבה של הצעירים וזה אומר שהוא יהיה עם שכבת גיל מעליו והוא כבר לא יהיה הגדול ביותר. זה נורא מטריד אותי
9 תגובות
עמוד 1
אולי זאת תהיה ההזדמנות לבדוק איך הוא מתמודד כאשר הוא בין הצעירים. יכול להיות שזה יעשה לו רק טוב מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אצלי זה גם היה ככה עם דביר בצהרון הוא נמצא אם הגן של גיל חובה זה אומר ילדים גדולים בני 5 ו6 בהתחלה הוא פחד ואמר לי שהוא לא רוצה להיות שמה שמרביצים... התקשרתי לגננת של הצהרון וסיפרתי לה וביקשתי ממנה שתשים
סביר מאוד שלאמא שלו יותר קשה. לא מפריע לי שירגיש שיש גדולים ממנו אלא מפחדת שירמסו אותו. שלא יהיו שם ילדים גדולים שינמיכו לו את הביטחון העצמי שנבנה לו עד כה. איך אני אסביר לך את זה - לטל אני לא דואגת........
מכיוון והוא לא יהיה הכי צעיר בגן, אלא הבוגר מבין הצעירים, אני חושבת שזאת דווקא הזדמנות טובה בשבילו להיות עם בוגרים.
אל תחשבי ישר שירמסו אותו ובטח שלא לידו. אל תשכחי שהם קולטים את מה שאנחנו משדרים, גם אם לא אמרנו את זה בצורה מפורשת. ממש רואים את זה על הילדים.
תשדרי לו שאת סומכת עליו ואת יודעת שהוא בוגר ויכול להסתדר
צולי גדר זה בסדר
תמר את באמת צודקת. זה קצת מרגיע בי את הרגש המגונן. זה שרוצה לעטוף אותו בצמר גפן
אצלנו היה עד עעכשיו בדיוק להיפך, יותם תמיד היה הקטן ביותר וזה לא הפריע בכלל אני חושבת שזה אפילו עבד לטובתו כי הוא למד הרבה יותר (המורות מכוונות לילדים הגדולים יותר ולא לקטנים) מבחינה חברתית בגיל הזה ההבדל לא מורגש ואם פיזית הוא ילד ממוצע אז בכלל אין בעיה ילדים לא מבינים שנה יותר או פחות, לעיתים הם יבחינו בגודל הפיזי אבל בסופו של דבר מה שקובע השתלבות זה אופי הילד