-
לסלוח אולי, לשכוח ממש לא...וזה כבר יעכיר את הזוגיות לגמרי
-
לא אסלח ולא אשכח
-
כל קשר רומנטי - נשיקה, חיבוק אוהב, סקס, אהבה... או לא רומנטי - סקס!
לא אשכח. יש סיכוי שאסלח אבל תמיד יישאר לי בלב החור הזה... תמיד אחשוד בו...
לדעתי להסתכל על בחורה יפה אחרת זו לא בגידה, לפנטז זו לא בגידה.אגלה לכן סוד - גם אני עושה את זה לפעמים. אין מה לעשות נגד זה - HUMAN NATURE (מייקל ג'קסון)
-
אסלח אולי אבל אמרר לו את החיים.
בגידה זה קשר רומנטי אפילו לא מיני.
-
כפי שאני מכירה את עצמי, לא אצליח לסלוח על בגידה וכמובן לא לשכוח.
-
בגידה בשבילי זה אפילו פלרטוט
-
ווואי אני לא רוצה לעמוד בניסיון הזה אבל לא ניראה לי שאצליח לסלוח ובטח שלא לשכוח
אני מאוד מאוד קנאית לבעלי שכל פיפס שהוא עושה עם בחורה אחרת אני מקנאה
-
בגידה זה הדבר הכי נורא שקיים בעיני, זה מתבטא בעיני בקשר מיני (רומנטי או לא) ..
אני לא אסלח לעצמי אם אני אצליח לסלוח על בגידה... שלא לדבר בכלל על לשכוח דבר כזה...
האמת שהיום מאוד מפחיד מה שקורה עם כל הבגידות וכל המתירנות שיש בחוץ...
המוסר היום בשפל רציני, ורק המחשבה על זה מלחיצה אותי...
-
לא אסלח ולא אשכח
-
העתק הדבק בצורה המדוייקת ביותר שלורה כתבה את הדברים
כל כך נכון וכל כך קולט לדעתי האישית
-
לאורה- אני מסכימה איתך בחלק הראשון!
אבל בשני
-
בעיניי זה כל דבר שעושים לי (או הבעלול) מאחורי הגב
זה מתחיל מזה ומגיע ל...
-
בגידה בעיניי זה אפילו לשבת עם מישהי שהיא לא אני כשאני לא יודעת על זה..
בגידה בגידה - זה סקס.
הייתי מסוגלת לסלוח.. אבל לא יותר מפעם אחת. אני אוהבת את בעלי מאווודדדד וגם אם אני אגיד שלא הייתי סולחת זה יהיה שקר..
-
כול דבר שהוא שקר...
-
בגידה ה קודם כל ערעור האמון הבסיסי בין בני הזוג ואת זה שום דבר לא יישקם. מבחינתי זאת סיבה מספיק טובה לפרק את החבילה. ללא כעס אגב כולנו בני אדם שיכולים לטעות
-
כל קשר רומנטי\ פלירטוט מאחורי הגב זו בגידה בעיני..
כמו שהבנות ענו, אפשר לסלוח אבל קשה לשכוח...
-
בגידה בעיניי היא קודם כל בגידה באמון - שקרים! שונאת שקרים
ולעולם לא שוכחת! בגידה פיזית בעיניי זה הדבר הכי גרוע שיש,
מבחינתי בלתי נסלח!
-
ואי ואי אני קנאית עם אובססיות... שלא ינסה אותי והוא יודע את זה...אני ימרר לו את החיים ככה שהוא יצטער מאוד אבל מאוד על אותם הרגעים שבהם הוא בגד בי...
-
מהי בגידה?
שהגבר של חייך-בעלך-אב לילדייך מזיין מישהי מאחורי גבך. אין קשר בין אם זה היה זיון חד פעמי או רומן מתמשך-מבחינתי זה אותו הדבר
ולסלוח???
אלוהים יסלח לו כבר...
למה?
-
מבחינתי זה אפילו קשר טלפוני שיש לו כוונה רומנטית...
סביר להניח שהייתי סולחת אם זה היה פלירט חד פעמי- כמובן לא שוכחת...
מי שחושבת שבעלה לא מפנטז על נשים אחרות... סורי חיה בסרט...
-
בייבי20 - טלי - תני לי לתת לך דוג' למה זה לא הגיוני מה שרשמת על ה"לשבת עם מישהי אחרת מבלי שיידע" - אני עובדת רק עם גברים בעבודה ורוב לקוחותינו הם גברים. אם לקוח בא וצוחק איתי ונותן לי כיף או מחמיא לי אני מיד צריכה ליידע את בעלי? או אם אני יושבת עם אחד העובדים ומתבדחת איתו? אני צריכה לעדכן?
אלו נקראות בעייניך בגידה?! בעייני לא.
אם היית אומרת שהוא יושב עם מישהי בכוונה רומנטית ומינית - אה... זה כבר משהו אחר ופה את צודקת
בנוגע לפינטוז - חחחחחחחחחח............ הצחקתן אותי, אתן או שתמימות או שחיות בחלום. אין, אין, אין גבר שלא מפנטז וכן גם רוב הנשים מפנטזות
-
טוב אז בתור אחת שבגדו בה ואני מייד העפתי אותו מהבית כי לא היתי מסוגלת להסתכל לבן אדם בעיניים אפילו מרוב שנגעלתי ממנו
אז כמעט כולן פה אומרות לא אסלח ולא אשכח
אז אחרי שאצלי עברו 3 שנים וקצת לא אשכח את מה שעשה לי לעולם וזה אפילו די השאיר לי שריטה מסוימת
אבל סלחתי לו מזמן כי רק בן אדם חסר בטחון לא מעריך את מי שיש סביבו מסוגל לעשות דבר כזה ותודה לאל שזה פקח לי את העיניים והוא עף לי מהחיים
-
לורה
-
לורה נראה לי שלא הסברתי את עצמי נכון
ב"לשבת עם מישהי אחרת בלי ליידע אותי" ממש לא התכוונתי לצחוקים בעבודה וכו'..
התכוונתי ללשבת עם מישהי אחרת בקטע של לשבת איתה, לא במסגרת עבודה ולא בשום מסגרת אחרת..פשוט לדבר עם מישהי ולהפגש איתה.. לא משנה מה הכוונות בעיניי זה בגידה בעיניי ומאוד ייפגע בי
לגבי פנטזיות אין ספק שכל גבר מפנטז וזה בריא.. גבר שמשחק אותה שהוא לא כזה כנראה עושה את הדברים במציאות ולא בפנטזיה
-
בתור מי שנבגדה על ידי בעלה חשבתי הרבה אם לענות או לא...
בגידה בעיניי זה כשהבן אדם שאת הכי אוהבת והכי סומכת עליו מחתים אותך על הלוואה של 130 אלף שקל מבלי לומר לך אף מילה מלבד "מאמי, אני צריך שתחתמי לי על משהו ותשימי את זה בבנק, טוב?"
בגידה בעיניי זה כשאת מוצאת שיער שהוא לא שלך ברכב שלכם ותשובתו היא "בן דוד שלי לקח את האוטו" וזה קרה לא פעם אחת
-
-
אני מצטערת לשמוע שעברת חוויות קשות כל כך
-
חשוב להגיד שקראתי משפט שסיכם את הנושא: בגידה חד פעמית זה כמו כוס חד פעמית, יש מאה בכל חבילה- אם זה קרה פעם אחת זה יקרה שוב אז אין פה מקום של לסלוח או לא- אם הוא בגד הוא יעשה זאת שנית!
וכל הבנות הסבירו מה זאת בגידה- מחיסוק ועד ס**
כל בוקר אני אומרת תודה לאל על המתנה הנפלאה שהוא נתן לי
-
נושא לא קל... קראתי את כל השרשור, ואפילו כמה פעמים, וחשבתי מה נש לי ואם יש לי לענות.
אני חושבת שבעייני כל אחת בגידה זה משהו שונה, מבוסס על חוויה אישית ובהתאם למזג.
אני נבגדתי על ידי חבר דווקא. לא בעלי חלילה. ומה שהוא עשה זה קבע דייטים עם עוד בנות בזמן שיצא איתי, ועוד סיפר לי על זה בפרטים כשהתעניינתי למה הוא לא מגיע למרות שקבענו.
מבחינתי זו היית. בגידה למרות שהוא לא עשה עדיין משהו רציני, לפחות לפי מה שהבנתי.
תיאורטית בגידה נחשבת למשהו שמפר את האמון בין בני זוג, פעולה שיוצאת מגבולות הזוגיות האינטימית בין שניהם. כל אחת בוחרת את הגבול לבד, וגם את ההתייחסות אליה.
מבחינתי האישית - גם קשירת קשר רומנטי עם מישהי אחרת זו בגידה, ואני למרות המראה התמים והעדין, מה זה מכשפה וביצ׳ית בעניין - בן אדם פשוט נמחק לי מהחיים לגמרי.
אבל יחד עם זאת אין לשכוח שגבר הוא חלש, וההורמונים שלו והאינסטינקט של להתרבות יכולים להביא אותו לסיטואציה ממנה הוא יוצא בוגד גם ללא כוונה ולהצטער על זה מאוד.
כמובן שזה לא סיבה לסלוח ולשכוח, אבל אני מכירה לא מעט זוגות שהמשיכו אחר כך להיות יחד, לא מתוך חוסר ברירה אלא כי גבר היה בגיל המשבר והשתולל קצת, אבל זה לא אומר שהוא לא אוהב את אשתו. בעיניהם אין הרי קשר בין סקס לאהבה - סקס זה פורקן פיזי, ואהבה זה רגש נפשי.
אז לפעמים גבר שוכב עם מישהי ואפילו לא מבין למה זה נקרא בגידה - הוא הרי חזר הביתה לאישתו והוא אוהב אותה וכל זה.
לא שאני מצדיקה גברים ואוהבת את זה בהם - זה דווקא החלק השנוי ביותר - אבל זה מה יש.
אם הגבר לא אוהב אותך יותר ורוצה להיות עם מישהי אחרת - זו לא בגידה, אלה החיים. גם לך זה יכול לקרות, רק שלנו, הנשים, לוקח יותר זמן לקשור קשר חדש. הוא לא בסדר בזה שהוא לא סגר את הנושא איתך אבל זו לא בגידה.
בקיצר, אני רואה שהייתי די כבדה