cmv :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כולה שבוע 9+ והתקשרו מהרופא שלא נחשפתי לcmv ומעכשיו עד סוף ההריון עליי לעשות בדיקת דם אחת לחודש לוודא שלא נדבקתי. במידה וכן אדבק עליי להמשיך בירור אצל גנטיקאי מה לעשות. אני בשוק.
    מבחינתי זה אומר שכל ההריון הזה בסיכון ועד הסוף למעשה אני לא יכולה לדעת מה יהיה. בהריונות הקודמים גם לא היה לי הלא נוגדנים לזה. אני ממש לא רגועה וכבר יודעת מה צופה לי ההמשך.
    הכינוי שלי הוא בדיוק ההפך שלי. אני ממש פאסימית ולא נעים לי לדעת שכל ההריון הזה בעצם בסימן שאלה כי עד הסוף יש לוודא שאני לא נדבקת. חברה טובה שלי הייתה צריכה להפיל בחודש רביעי עם תאומים כי היא נדבקה בזה והדביקה אותם. זה חשש כזה שאני לא יכולה לתאר
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הסיכוי שלך להדבק במהלך ההריון הוא לא גבוה בכלל, מחקרים שונים הראו כי הוא 1-4% בערך. אפשר לנקוט אמצעי זהירות מתאימים וכך להקטין את סיכון ההדבקה. ברור לי הקושי הנפשי המתלווה לכך, אבל כדאי לזכור שבכל הריון ובכלל בכל סיטואציה בחיים יש עליות ומורדות, וכלל שההריון מתקדם הסיכון לעובר (גם אם את נדבקת) הולך ויורד.
    בשורה התחתונה אפשר להרגע ובהחלט לראות את החצי כוס המלאה, את בהריון, הוא תקין, את בריאה ואין סיבה שכל זה ישתנה בהמשך ההריון.

בהצלחה
    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה