היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפעמים הוא עושה דברים שאני חייבת לומר לו: לא, נהוראי, אמא לא מסכימה (כמו למשוך לאחותי בשיער או לאכול דברים מהריצפה וכו')
לדעתי הוא מבין. הוא מיישר אליי מבט רציני, מסתכל כמה דקות ואז מחייך בשובבות (וזה חוזר חלילה כל הפעמים שהוא שומע "לא") ואני כמובן נמסה
11 תגובות
עמוד 1
תגידי לא ובנוסף תרחיקי אותו ממה שאסור לעשות.
לדעתי הוא מבין כמו גדול.
לומר לא, להפסיק את המעשה, ולהסביר למה אסור ולא לצחוק לו כי אז זה יראה כמשחק בעיניו
הוא מבין מאמי מיליון אחוז גם ליעד עושה ככה אנחנו אומרים לו למשל תעשה בהבהבה ואז הוא לוקח 2 אצבעות ו"מנגן" על הפה של המבוגר שנמצא ליידו חחח הם מבינים הכלללללללל בגילאים האלה מאמי
מבין מבין כמו גדול...
בדיוק זה הזמן להתחיל להגיד אסור, לא מרשה, כל הכבוד... הכול בצורה מובנת ורגועה...
שירה, לומר לא ולמנוע המשך של הפעולה ככה הוא לומד לקשר בין מעשה למילה
קיבלת אחלה עצות, בגיל הזה כבר מבינים מה זה לא, אסור, כל הכבוד וכו'
מבין מעולה.....
בגיל הזה התחלנו לומר לתמר "לא" + נדנוד ראש .. מהר מאוד היתה ניגשת לאותם מקומות ובודקת את התגובה שלנו..אחרי חודש היא היתה ניגשת לאותם מקומות ועושה לא עם הראש והאצבע... ושוב בודקת תגןבה....
נראה לי שבגיל הזה מתחילים לבדוק גבולות... אבל אני לא תשובה מקצועית...
מבין ועוד איך מבין
מאמי, תצאי מנקודת הנחה שהם מבינים הכל מהרגע הראשון!!!