בדיקות גנטיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מוטרדת ממשהו...בעלי רומני-שני ההורים רומניים, אני-אבא מעירק ואמא מצרים/תוניס.
    אבא של בעלי נשא טיי זקס, בעלי היה היום אצל הרופאה שתביא לו הפניה לבדיקות דם לטיי זקס, היא אמרה לו שהוא לא צריך בגלל ששנינו לא אשכנזים...מה זה השטויות האלו???
    אני מתה מפחד, ועכשיו היא לא רוצה להביא לא הפניה, וגם אם כן זה לא דרכה אלא דרך משרד הבריאות..
    מישהי שמעה משהו דומה?
3 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג לגבי בעלי (מחלות שיש אצלם) בעלי כורדי, וכשנכנסתי להריון הרופא בכלל לא שאל אותי על בעלי, רק אני עשיתי את הבדיקות שתואמות את העדה שלי.

• בד"כ האישה היא זו שעוברת את כל הבדיקות הגנטיות ורק במידה ובבדיקות האלה נמצא שיש סיכוי למחלה גנטית כזו או אחרת, שולחים גם את הבעל לבדיקה.
    כדי שגן כלשהו יעבור הוא צריך להיות קיים אצל שני ההורים...
  • שלחו אותי רק לבדיקת X שביר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה